Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
363,16 Ft
Euró
393,88 Ft
Font
459,58 Ft
Bitcoin
61,851 $

Továbbra sem találják a decemberben eltűnt 15 éves nagykanizsai lányt

Továbbra sem tudni, hol tartózkodik a 15 éves nagykanizsai lány, akit a rendőrség is keres, és a lakosság segítségét kérik.

Fotó: police.hu
Bűnügy

Takács Petra

Szerkesztő

A 15 éves Orsós Elizabet Mária még december 18-án, több mint egy hónappal ezelőtt tűnt el, távozott ismeretlen helyre a nagykanizsai gyermekotthonból. Azóta még csak életjelet sem adott magáról, a rendőrök jelenleg is keresik. Orsós Elizabet Mária körülbelül 152 cm magas, vékony testalkatú, ovális arcú, sötétbarna hajú, barna szemű lány. Eltűnésekor viselt ruházata nem ismert.

A Nagykanizsai Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képen látható Orsós Elizabet Máriát felismeri, és tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a 06-93-321-190-es telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán, vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén – olvasható a rendőrség közleményében. Soron kívül Donáth Anna Gyurcsány Ferencék plakátjairól: hányingerem van

Fotó policehu

Ceglédi Zoltán keményen nekiment Magyar Péternek a közösségi médiában

A politikai elemző szerint ő még akkor is „itt lesz”, amikor a jogászt „ejti” majd az ellenzéki nyilvánosság. Ezzel arra reagált, hogy Magyar – feltehetően – új ellenzéki párt megalapításába kezd.