Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
363,16 Ft
Euró
393,88 Ft
Font
459,58 Ft
Bitcoin
61,820 $

Munkába indult egy dombrádi férfi, de oda már nem érkezett meg

Napok óta nem tudni, hol tartózkodik az a dombrádi lakos, aki munkába indult, oda viszont már nem érkezett meg.

Fotó: police.hu
Bűnügy

Takács Petra

Szerkesztő

Hadi Róbert még január 29-én tűnt el, amikor a lakhelyéről autóbusszal kisvárdai munkahelyére indult, oda azonban nem érkezett meg. Azóta sem tudni, hol tartózkodik, mi történt vele, még életjelet sem adott magáról. A rendőrség azt írja, hogy a 31 éves férfi felkutatására, illetve jelenlegi tartózkodási helyének megállapítására tett rendőri intézkedések eddig nem vezettek eredményre.

Hadi Róbert kb. 170 cm magas, átlagos testalkatú, fekete hajú, zöld szemű, feltűnően fehér bőrű. Eltűnésekor fekete oldalzsebes nadrágot, fekete sportcipőt, fekete pulóvert és sötétkék kabátot viselt. A rendőrség kéri, hogy aki a képen látható férfit felismeri és jelenlegi tartózkodási helyéről információval rendelkezik, az jelentkezzen személyesen a Kisvárdai Rendőrkapitányságon, vagy telefonon a 06-42-524-600-as számon. Bejelentést tehet a 112-es központi segélyhívón, illetve névtelensége megőrzése mellett a nap 24 órájában ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán is. Soron kívül Megdőlt az országos és fővárosi hajnali melegrekord pénteken

Fotó policehu

Sokk Debrecenben, elhozta a 3 pontot a Mezőkövesd Dzsudzsákéktól

A kiesés elől menekülő Mezőkövesd váratlanul elhozta a 3 pontot a Debrecen otthonából az OTP Bank Liga aktuális fordulójában.