Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
368,72 Ft
Euró
396,23 Ft
Font
468,85 Ft
Bitcoin
65,224 $

Még mindig nem találják a május végén eltűnt 15 éves kaposvári lányt

A fiatal lány iskolába ment, de onnan már nem tért haza, és azóta sem találják, keresi a kaposvári rendőrség.

...svg content...Fotó: police.hu
Belföld

Takács Petra

Szerkesztő

Május 27-én reggel látták utoljára a 15 éves Horváth Szilviát, aki iskolába ment, majd onnan nem tért haza, ismeretlen helyre távozott, és még csak életjelet sem ad magáról. A rendőrség a lakosság segítségét kérik, hogy minél hamarabb előkerüljön.

A police.hu azt írja, Horváth Szilvia körülbelül 160 centiméter magas, hosszú fekete hajú, barna szemű. Bal alkarján kb. 10 cm hosszúságú „Anya” feliratú tetoválás található. Eltűnésekor kék miniszoknyát, és fehér színű Adidas papucsot viselt. Soron kívül Gyorsabbá és egyszerűbbé válik a C-kategóriás jogosítványok megszerzése

Bárki, aki segíteni tud az ügyben, az jelentkezzen a Kaposvári Rendőrkapitányságon, vagy hívja a Somogy Vármegyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06 82/ 502-700 telefonszámon, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a 06 80/ 555-111 Telefontanú zöldszámán, vagy a 112-es központi segélyhívó telefonszámon.

Fotó policehu

Rossi szerint Gündogan egyértelműen szabálytalan volt, dühös a játékvezetőre

Minden Marco Rossi arcára volt írva, aki szerint a nap leggyengébb teljesítményét a játékvezető nyújtotta.

Gulácsi szerint minimum kétséges volt Németország első gólja

Gulácsi Péter egészen közelről nézhette végig Gündogan lökését, ami végül sokba került, mert a játékvezető nem ítélt szabálytalanságot.