Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
363,16 Ft
Euró
393,88 Ft
Font
459,58 Ft
Bitcoin
61,897 $

Egy eltűnt 13 éves fiút keres a rendőrség

A rendőrség egyelőre nem akadt a 13 éves fiú nyomára, akit jelenleg is keresnek, miután nem tért vissza a gondozási helyére.

Fotó: police.hu
Bűnügy

Takács Petra

Szerkesztő

A dunaújvárosi rendőrség által kiadott tájékoztató szerint a 13 éves Dolányi Dávid február első napján tűnt el. A délutáni órákban távozott előszállási gondozási helyéről, ahová nem tért vissza, és azóta életjelet sem adott magáról. A felkutatására tett rendőri intézkedések eddig nem vezettek eredményre – tudhattuk meg a közleményből.

A fiatal fiú körülbelül 155 centiméter magas, átlagos testalkatú, rövid fekete hajú, egyik fülében fülbevalót hord. Eltűnésekor fekete kabátot, farmernadrágot és fekete sportcipőt viselt. A Dunaújvárosi Rendőrkapitányság munkatársai kérik, hogy aki a képen látható Dolányi Dávidot felismeri, vagy jelenlegi tartózkodási helyére vonatkozóan információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a rendőrkapitányságon, vagy hívja a 06-25/510-510-es telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán, vagy a 112-es központi telefonszámon! Soron kívül Megdőlt az országos és fővárosi hajnali melegrekord pénteken

Fotó policehu

Sokk Debrecenben, elhozta a 3 pontot a Mezőkövesd Dzsudzsákéktól

A kiesés elől menekülő Mezőkövesd váratlanul elhozta a 3 pontot a Debrecen otthonából az OTP Bank Liga aktuális fordulójában.