Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
365,01 Ft
Euró
394,75 Ft
Font
467,10 Ft
Bitcoin
68,242 $

Elfuserált előzés miatt tört ki verekedés két kamionsofőr között az M43-ason, egy kés is előkerült

Az egyik ököllel beleütött a másik kamionjába, mire válaszul a másik egy törött késsel megvágta a sofőrt.

...svg content...Fotó: Unsplash/İsmail Enes Ayhan
Bűnügy

Takács Petra

Szerkesztő

A Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság csütörtöki közleménye szerint egy férfi 2024. május 29-én délután közlekedett kamionjával az M43-as autópályán Románia felé, amikor egy másik kamion előzésébe kezdett.

Csakhogy az előzés szabálytalan volt, és még csak nem is sikeres: mivel nem fért be a jármű elé, ezért felháborodottan visszasorolt mögé. Ezután mindketten megálltak, de az előzést megkísérlő sofőr úgy döntött nem hagyja annyiban a történteket, ezért a lengyel vezetőhöz szaladt, és ököllel beleütött a járműbe. Soron kívül Magyar Péter súlyos hibát követett el az ATV-s kisétálásával?

A vita verekedéssé fajult, aminek során a török férfi a nála lévő törött késsel többször megvágta a sértettet. Az időközben értesített és helyszínre érkező rendőrök a két garázdát elfogták, és előállították a Makói Rendőrkapitányságra. Garázdaság és súlyos testi sértés bűntett elkövetése miatt indult eljárás az érintettek ellen.

Medgyessy szerint Magyar Pétertől már nem lesz elég az, amit eddig csinált Orbán Viktor ellen

Medgyessy Péter korábbi miniszterelnök szerint Magyar Péternek a Fidesz személyében egy nagyon nehéz és erős párttal kell szembenéznie a 2026-os választáson, ami egészen más kihívás, mint a baloldal.

Fotókon Szoboszlaiék nyilvános edzése az Európa-bajnokságról

Napok választják el a magyar válogatottat, hogy pályára lépjenek az Európa-bajnokságon, ami izgalmasnak ígérkezik.

Magyar Péter súlyos hibát követett el az ATV-s kisétálásával?

A Tisza Párt vezetője még mindig csak tanulja, milyen politikusnak lenni, és Medgyessy Péternek megvan a véleménye arról, amit az ATV-ben látott Magyar Pétertől.