Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
371,98 Ft
Euró
398,34 Ft
Font
471,86 Ft
Bitcoin
66,786 $

Egyre biztosabb a Kétfarkú Kutya Párt társelnökének sikere

A feldolgozott szavazatok alapján eltérő eredmények körvonalazódnak a budai kerületekben.

...svg content...Fotó: Szavazás az önkormányzati, európai parlamenti (EP-) és nemzetiségi választásokon Hódmezővásárhelyen, a Szent István téri általános iskolában kialakított 22. szavazókörben 2024. június 9-én. MTI/Lehoczky Péter
Belpolitika

Kiss László

Szerkesztő

A Kétfarkú Kutya Párt társelnöke, Kovács Gergely jelentős előnnyel vezet a fideszes Fonti Krisztina előtt a hegyvidéki polgármesteri székért folytatott küzdelemben. A szavazatok több mint felének összesítése után Kovács Gergely 54 százalékon áll, míg kihívója 40 százalékon, így a pártelnök polgármesterré választása szinte biztosnak vehető.

Őrsi Gergely, a II. kerület hivatalban lévő MSZP-s polgármestere is magabiztos, 70 százalékos támogatottságot élvez a 12 százalékban feldolgozott szavazatok alapján, ugyanis fideszes kihívója, Dombi Rudolf egyelőre csak a voksok 28 százalékát tudhatja magáénak. Soron kívül Folyamatosan melegszik a Balaton vize, valahol már csaknem 23°C-os

A XI. kerületben a demokratikus ellenzék jelöltje, a DK színeiben induló László Imre polgármester áll nyerésre 47,5 százalékkal, a Fidesz jelöltje, Király Nóra pedig 34 százalékkal követi őt.

Budafok-Tétényben azonban szoros verseny alakult ki, a feldolgozott szavazatok 16 százalékánál mindössze három voks különbség van Karsay Ferenc fideszes polgármester és kihívója, a DK-s Perlai Zoltán között, így itt még nem lehet egyértelmű győztest hirdetni.

Karácsony Gergely egyvalakinek külön köszönetet mondott

Egyvalakinek különösen nagy hálával tartozik Karácsony Gergely, aki őszintén beszélt erről egy nyílt posztban.