Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
369,47 Ft
Euró
396,94 Ft
Font
471,26 Ft
Bitcoin
66,874 $

Besétált egy moziterembe, majd megkéselt négy fiatal lányt egy férfi

A hatóságok szerint a támadás véletlenszerű volt.

...svg content...Fotó: Unsplash/Markus Spiske
Észak-Amerika

Borbély Fanni

Szerkesztő

A braintree-i rendőrség közlése szerint őrizetbe vettek egy férfit, aki minden előzmény nélkül megkéselt négy fiatal lányt egy moziban a massachusettsi Braintree-ben. Az AP szerint a hatóságok megosztották, a férfi szombat este 6 órakor lépett be az AMC Braintree 10 moziba, majd besétált az egyik moziterembe.

A moziban aztán a gyanúsított négy 9 és 17 év közötti nőt késelt meg. A rendőrség közlése szerint a támadás látszólag indokolatlanul és figyelmeztetés nélkül történt. A fiatal lányokat nem életveszélyes sérülésekkel szállították a bostoni kórházba. Soron kívül Rogán Antal soha nem akarna miniszterelnök lenni

A gyanúsított állítólag egy fekete terepjáróval távozott a helyszínről. A rendőrség a videófelvétel elemzése nyomán azonosította a rendszámot, s riasztotta a többi bűnüldöző szervet. Az együttműködés nyomán pedig fény derült arra, hogy a leírásnak megfelelő autó részt vett egy hasonló támadásban, mely a massachusettsi Plymouthban történt.

Körülbelül 7:04-kor, alig egy órával a braintree-i AMC-ben történt késelés után a gyanúsított állítólag két másik embert, egy 21 éves nőt és egy 29 éves férfit késelt meg egy McDonald’s-ban a massachusettsi Plymouthban. A férfit később a massachusettsi állami rendőrség üldözőbe vette, melynek során karambolozott, a rendőrség pedig őrizetbe vette.

Rogán Antal elárulta, miért nem szívlelték egymást Magyar Péterrel

Rogán Antal egy nagyon fontos pontra mutatott rá, arra, hogy Magyar Péter miért „fújt rá” annyira az évek alatt.