Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
368,21 Ft
Euró
393,53 Ft
Font
457,49 Ft
Bitcoin
66,631 $

Több mint egy napig egyedül kószált az erdőben egy kétéves kisfiú Tudoránál

A kisfiút szerencsére élve találták meg, ám amikor rábukkantak, teljesen egyedül volt, ruhája át volt ázva ő pedig reszketett.

Fotó: Unsplash/Kenny Eliason
Európa

Borbély Fanni

Szerkesztő

Vasárnap jelentették be, hogy eltűnt egy kétéves kisfiú a romániai Tudora község közelében. A kisgyermek eltűnését nagymamája jelentette be, aki csecsemőkora óta neveli a gyermeket. Az idős hölgy vasárnap délután 3 órakor vette észre, hogy nyoma veszett a kisfiúnak, s kiderült, hogy kettesben meglátogattak egy ismerőst, ám a kisfiú valahogyan kijutott az utcára.

A gyermek teljesen egyedül indult el, s 24 órán át keresték, mire megtalálták egy kolostor közelében, egy fa mellett. A kisfiút több százan keresték a a sűrű, erdős területen, a keresési műveletekben pedig többek között nyomkövető kutyákat, járműveket, két helikoptert és hőkamerás drónokat is bevetettek. Soron kívül Kiürítettek egy budapesti általános iskolát, 30-35 gyereket vittek kórházba

Az rtl.hu információi szerint a kisfiút több kilométerre találták meg attól a helytől, ahol március 17-én egy erdészeti hivatal térfigyelő kamerái rögzítették, ahogy egyedül sétál az úton. A gyermeket egy járőr szúrta ki, s azonnal mentőt hívott, a mentősök pedig kórházba szállították. A mentősök megosztották, a kisfiú ruhája vizes volt, rémült volt és reszketett, s enyhén ki is hűlt.

Májusban újabb területen lesz fizetős a parkolás Budapesten

A Sashegyen április 2-től kell fizetni a parkolásért, míg Zuglóban május elejétől indul a próbaüzem, amit rövidesen a fizetős üzem követ majd.