Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
367,01 Ft
Euró
392,88 Ft
Font
457,06 Ft
Bitcoin
66,998 $

Több tucatnyi ember esett neki a rendőröknek Kerepesen, három embert kórházba vittek

A lakosok kiabálni, majd dulakodni kezdtek, miután az egyenruhások őrizetbe akartak venni egy balesetet okozó férfit. A rendet végül csaknem egy tucatnyi rendőrnek sikerült helyreállítani.

Fotó: Pixabay
Baleset

Koós Alexandra

Szerkesztő

Egy férfiakból és nőkből álló kisebb tömeg kiabált, szitkozódott és próbált megakadályozni egy rendőri intézkedést a Pest vármegyei Kerepesen. Szabóné Berki Bianka, a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője szerint az utcai dulakodás azután kezdődött, hogy a rendőrök őrizetbe akartak venni egy férfit, aki jogosítvány nélkül okozott balesetet.

Kifejtette: a járőrök közúti ellenőrzést tartottak, de a férfi a rendőri jelzés ellenére gázt adott, abban bízva, hogy így meglóghat. Pár perccel később egy távközlési oszlopnak is nekihajtott, amelyet követően megpróbált elfutni, de az egyenruhások végül utolérték és elkapták. „A 25 éves férfinek nem először volt dolga a hatóságokkal, jogosítványa nincs” – tette hozzá.

A baleset után nem sokkal, még az intézkedés közben több tucatnyi ember jelent meg a helyszínen, ami a lenti felvételeken is látható. Valamint az is, amint az intézkedés biztosítására igénybe vett szolgálati kutya ráfog egy asszony alkarjára, aki dulakodás közben rántotta le az ebről a szájkosarat. Az érintettet emiatt kórházba vitték, könnyű sérülést szerzett.

Ám a balesetet szenvedett sofőrnek és 35 éves utasának szintén ellátásra volt szüksége – írja az Index az RTL Híradó riportjára hivatkozva. A rendet végül csaknem egy tucatnyi rendőrnek sikerült helyreállítani, a nyomozók elsődleges vizsgálata pedig arra a megállapításra jutott, hogy a dulakodókkal szembeni fellépés szakszerű és arányos volt.

Az eset kapcsán Kerepes polgármestere, Gyuricza László úgy fogalmazott: pontosan tudja, hogy a dulakodás kikhez köthető. Mint mondta, a két személy „gyakran élvezi a rendőrség vendégszeretetét”, jogosítványuk pedig korábban sem volt. A megrongált oszlopot mostanra kicserélték, illetve az eset miatt két embert állítottak elő, a helyszínen lévők ellen garázdaság és rendzavarás miatt indult eljárás.

Így nullázta le az Arsenal a Chelsea-t a londoni derbin (videó)

A vártnál is simábban hozta az Arsenal a Chelsea elleni londoni derbin, szinte momentuma nem volt a vendégeknek.

Eljárást indított a GVH a City Taxi ellen, a cég félrevezethette az utasokat

Több csúsztatást is felfedezett a GVH a cég kommunikációjában, tisztességtelen kereskedelmi gyakorlat tilalmának feltételezett megsértése miatt indítottak eljárást.

Számos termék esetében értékesítési tilalmat vezet be az EU

Az Európai Parlament jóváhagyta az új jogszabályt, amely megtiltja a kényszermunkával készült termékek értékesítését, behozatalát és kivitelét az EU-ban.