Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
368,91 Ft
Euró
392,84 Ft
Font
459,34 Ft
Bitcoin
66,169 $

Dombóvári István távozik a Showder Klubtól

Dombóvári István, a Showder Klub alapító tagja bejelentette, hogy 16 év után otthagyja az RTL-en futó stand-up comedy műsort.

Fotó: RTL Magyarország/SajtóKlub
Relax

Kiss László

Szerkesztő
TÉMÁK

Dombóvári István, a népszerű humorista úgy döntött, hogy nem hosszabbítja meg lejáró szerződését a Showder Klubnál, és búcsút int a 16 éve futó RTL-es stand-up műsornak. A döntését Instagram-posztjában jelentette be.

A 44 éves művész hangsúlyozta, hogy nem állt fenn összetűzés vagy konfliktus a távozása mögött. „Nem vesztem össze senkivel, nem rúgtak ki, egyszerűen lejárt a szerződésem, amit én már nem szerettem volna meghosszabbítani” – fogalmazott bejegyzésében. Soron kívül Elképesztő teljesítmény: Milák a világ idei harmadik legjobb idejével nyert 100 méter pillangón

Dombóvári a 2008-as indulás óta a Showder Klub állandó tagja volt, olyan ismert nevekkel kezdte pályáját a műsorban, mint Kiss Ádám, Kőhalmi Zoltán, Aranyosi Péter és a később szólókarrierbe váltó Bödőcs Tibor.

A humorista kiemelte, hogy hálás a Showder Klubnak, és nem akart „csak úgy eltűnni”, elárt utolsó fellépésén személyesen is elbúcsúzik a közönségtől, majd végezetül megjegyezte, hogy nem kell tőle végleg búcsúzni, önálló estjeivel ugyanis továbbra is színpadon marad, amelyekre „mindenkit vár szeretettel”.