Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
363,16 Ft
Euró
393,88 Ft
Font
459,58 Ft
Bitcoin
61,860 $

Dollármilliárdokból újul meg a Fortnite, egy rövid részletet is láthatunk belőle

A Disney hatalmas összeggel tolja meg az Epic Games szekerét.

Fotó: unsplash
PC

Bense Róbert

Szerkesztő

Hamarosan elindul az új Fortnite-univerzum, a Disney és az Epic Games együttműködése pedig minden eddiginél részletesebb lehetőségeket ígér az új térben, ahol játszani, nézelődni, alkotni, és természetesen vásárolni is lehet, ráadásul a Marvel franchise karakterei is megjelennek.

„Az Epic Games-szel való izgalmas kapcsolatunk a Disney szeretett márkáit és franchise-ait hozza össze a rendkívül népszerű Fortnite-tal egy új, hatalmas erejű játék- és szórakoztató univerzumban” – mondta a Disney vezérigazgatója, Bob Iger, aki szerint ez idáig a legnagyobb dobásuk a játékok világában. Soron kívül Donáth Anna Gyurcsány Ferencék plakátjairól: hányingerem van

Tim Sweeney, az Epic Games alapító-vezérigazgatója elmondta, hogy a Disney az elsők között volt, akik hittek abban, hogy érdemes egyesíteni a „világukat” a Fortnite-univerzummal. „Most valami teljesen új megoldáson dolgozunk, hogy egy hosszan tartó, nyílt és átjárható ökoszisztémát építsünk, amely összehozza a Disney és a Fortnite közösségét” – fogalmazott.

A Disney nem kevesebb, mint 1,5 milliárd dollárt fizetett a Fortnite-ot készítő Epic Gamesben való részesedésért, emellett számos más módon is együttműködnek majd a jövőben, így várhatóan a Marvel, a Star Wars, valamint az Avatar játékokban is – írja az Independent. Az új Fortnite-ról már egy rövid trailert is közzétettek:

Ceglédi Zoltán keményen nekiment Magyar Péternek a közösségi médiában

A politikai elemző szerint ő még akkor is „itt lesz”, amikor a jogászt „ejti” majd az ellenzéki nyilvánosság. Ezzel arra reagált, hogy Magyar – feltehetően – új ellenzéki párt megalapításába kezd.