Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
363,16 Ft
Euró
393,88 Ft
Font
459,58 Ft
Bitcoin
61,820 $

A Disney+ is követi a Netflix példáját, vége a jelszómegosztásnak

Rövidesen tilos lesz a jelszómegosztás a Disney+-on is.

Fotó: Disney+
Kult

Borbély Fanni

Szerkesztő
TÉMÁK

A New York Times jelentése szerint a Disney+ január 25-én módosította az előfizetői szerződéseket, melynek célja az volt, hogy korlátozzák a fiókok háztartáson kívüli megosztását. S mivel a Hulu és az ESPN+ is a Disney+-hoz tartozik, ezen előfizetésekre is vonatkozik a jelszómegosztás tiltása.

Az is kiderült, hogy a Hulu esetében március 14-től fog élni az intézkedés. Noha konkrét indokot nem nevezett meg a streamingszolgáltató, vélhetően a bevételi szempontokat helyezték előtérbe a döntésnél. Ez pedig érthető, hiszen a Disney+ masszív, 500 millió dolláros veszteséget könyvelt el a Hulu és az ESPN+ szolgáltatásokkal együtt. Soron kívül Megdőlt az országos és fővárosi hajnali melegrekord pénteken

Ugyanakkor fontos megjegyezni, hogy míg a Netflix a jelszómegosztás tiltásával együtt egy áremelést is bejelentett, a Disney+-nál ez nincs így, tehát az árak maradnak. A Disney+ tartalmait Magyarországon jelenleg 3090 forintos havidíj ellenében élvezhetjük, míg az éves előfizetésért 30 900 forintot kell kiadnunk.

Sokk Debrecenben, elhozta a 3 pontot a Mezőkövesd Dzsudzsákéktól

A kiesés elől menekülő Mezőkövesd váratlanul elhozta a 3 pontot a Debrecen otthonából az OTP Bank Liga aktuális fordulójában.