Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
371,98 Ft
Euró
398,34 Ft
Font
471,86 Ft
Bitcoin
66,392 $

Egészen elképesztő, mennyire fiatalos és vonzó Demi Moore (videó)

Nehéz szavakat találni Demi Moore fiatalos és vonzó megjelenésére, ami még látványosabb, mint Jennifer Lopez esetében.

...svg content...Fotó: EPA/SEBASTIEN NOGIER
Relax

Takács Petra

Szerkesztő

Demi Moore novemberben lesz 62 éves, és ugyan sokszor emlegetik Jennifer Lopezt, mennyire fiatalos, a színésznő még magasabb szinten mozog. Érdemes lesz látni, JLO hol tart majd a 60-as éveiben, de jelenleg ő is rendkívül fiatalos, bár vannak ennél most nagyobb gondjai, mert a jelek szerint romokban van a házassága.

Talán nem véletlen, hogy sorra mennek tönkre a házasságai Lopeznek, aki emiatt is sok kritikát kap. Az előző kapcsolatából is menyasszonyként szállt ki, majd összeházasodott Ben Affleckkel, a régi szerelmével. Jelenleg úgy fest, akárcsak a 2000-es évek első felében, most sem működik hosszú távon a szerelem. Soron kívül Hivatalos: Ukrajnának vissza kell adni a kárpátaljai magyaroktól elvett jogokat

Demi Moore szintén tudna beszélni a rosszul sikerült házasságokról, már háromszor volt házas. A 80-as évek elején házasodott meg először, majd 1985-ben elvált, két évvel később pedig ismét igent mondott, akkor már Bruce Willisnek. A legendás akciósztárral viszont sokáig volt együtt, 2000-ben váltak el.

Ashton Kutcher volt a legutóbbi férje, aki messze fiatalabb nála, és ugyan sokan támadták a kapcsolatukat emiatt, 2005 és 2013 között alkottak egy párt férjként és feleségként. Nem egyszerű megtalálni az igazit, pláne a sztároknak, akiknek ez sokszor nehezebben megy, hiába a siker és a csillogás.

Az azonban minden kétséget kizáróan igaz, hogy Demi Moore szinte mindenkinél fiatalosabb. Csak meg kell nézni a róla készült új videós anyagokat, senki nem mondaná meg róla, hogy a 62. születésnapját fogja ünnepelni idén karácsony előtt.

Kiütéssel nyert Németország Skócia ellen az Eb első meccsén

Németország a legkisebb esélyt sem adta meg arra Skóciának az Európa-bajnokság első mérkőzésén, hogy meglepetést okozzon.