Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
363,17 Ft
Euró
393,88 Ft
Font
459,58 Ft
Bitcoin
62,075 $

Délelőtt napsütésre, délután csapadékra van kilátás szombaton

A kánikula is kissé enyhül, a legmagasabb hőmérséklet ugyanis 30 fok körül alakul majd szombaton.

Fotó: Unsplash/Melissa Askew
Belföld

Borbély Fanni

Szerkesztő

Az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése szerint a kevésbé felhős területeken is növekszik a felhőzet, és többfelé, több hullámban várható zápor, zivatar, heves zivatar is előfordulhat.

Az éjszakai órákban kelet felé elhagyják a záporok, zivatarok az országot, csökken a felhőzet, a legtöbb helyen kiderül az ég. Szombaton délelőtt fátyol-, illetve gomolyfelhők mellett napos idő valószínű, majd a Dunántúlon újabb felhősödés kezdődik. Soron kívül Donáth Anna Gyurcsány Ferencék plakátjairól: hányingerem van

Az északkeleti határ mentén, illetve a nap második felétől a Dunántúlon fordulhat elő zápor, zivatar. Reggelig többnyire mérsékelt marad a légmozgás, szombaton napközben több helyen megélénkül az északnyugati, nyugati szél.

Erős vagy viharos széllökés zivatar környékén lehet. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 10, 19 fok között alakul. A legmagasabb nappali hőmérséklet szombaton 25, 30 fok között várható.

Szoboszlai visszatért, a 99. percben nyert a Liverpool

Szoboszlai Dominik visszatért a Liverpoolnál a sérülését követően, de egy több mint nehéz meccsen vannak túl a Nottingham Forest ellen az angol bajnokságban.