Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
362,41 Ft
Euró
392,13 Ft
Font
457,86 Ft
Bitcoin
61,211 $

Debrecenből indít Isztambulba járatot a Wizz Air

Heti két alkalommal, szerdán és vasárnap indulnak Debrecenből az Istanbul Airportra a Wizz Air járatai.

Fotó: Unsplash
Közel-Kelet

Koós Alexandra

Szerkesztő

A Wizz Air kedden jelentette be, hogy április 14-től közvetlen, egész évben elérhető menetrend szerinti járatot indít Debrecenből Isztambulba, Törökország kulturális és gazdasági életének központjába – írta meg a Dehir.  Erre vonatkozóan a polgármester, Papp László többek között azt mondta:

A Covid megtörte a légi közlekedést, de ez nem befolyásolta a városvezetés szándékát, hogy a debreceni repülőtér meghatározó szereplője legyen a régió légi közlekedésének. Egyúttal rámutatott, a müncheni járattal meglett az a nyugati „lába” a debreceni repülőtérnek, amely egy átszállással szinte a világ bármelyik pontjára utazási lehetőséget biztosít. Soron kívül Kiderült, mikortól lehet megvásárolni a magyar válogatott hazai meccseire a bérleteket

Mint kiderült, heti két alkalommal, szerdán és vasárnap indulnak Debrecenből az Istanbul Airportra a Wizz Air járatai, így kelet felé is meglesz a „lába” a debreceni légi közlekedésnek. De a polgármester azt is kiemelte: ez a Debreceni Nemzetközi Repülőteret is felértékeli, mivel akár átszállási pont lehet a kelet felől érkezőknek is nyugati irányba.

Korábban arról is beszámoltunk, hogy a légitársaság jelentős üléskapacitással készül magyar járatain a nyári szezonra, aminek sokan örülni fognak. De azt is megírtuk, hogy eljárást indított a GVH a Wizz Air Hungary Kft.-vel szemben, mivel a légitársaság valószínűsíthetően lényeges információkat hallgatott el az ingyenes online utasfelvétellel kapcsolatban, ezzel elkerülhető költségeket okozva az utasoknak. A témát ebben a cikkben bővebben is kifejtettük.