Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
363,16 Ft
Euró
393,88 Ft
Font
459,58 Ft
Bitcoin
61,860 $

Csecsemőt találtak a kiskunhalasi kórház inkubátorában

A kisbaba egészséges, a Péntek Zita nevet kapta.

Belföld

Bense Róbert

Szerkesztő

2018 júliusa óta működik babamentő inkubátor a Kiskunhalasi Semmelweis Kórházban, az elmúlt években most először fordult elő, hogy csecsemőt helyeztek el benne. Mint az intézmény megírta, az inkubátorban mindaddig biztonságban marad a baba, míg a kórház dolgozói az automatikus értesítést követően gondozásba nem veszik őt.

A péntek reggeli első vizsgálatokat követően kiderült, hogy a kislány egészséges, 2600 grammal és 46 centiméterrel jött a világra, az intézmény munkatársainak gondos ellátásának köszönhetően minden rendben volt vele, egy ideig viszont még biztosan a kórház újszülött osztályán marad. Soron kívül Donáth Anna Gyurcsány Ferencék plakátjairól: hányingerem van

Mint arról a kórház közösségi oldalán beszámolt, alapos kivizsgálásnak vetik alá Zitát, örökbefogadásával kapcsolatosan pedig a hatóságok járnak majd el. Az intézmény által közölt fotón a kisbaba az újszülött osztály védőnőjének, Kurucsai Ritának a karjaiban látható.

Ceglédi Zoltán keményen nekiment Magyar Péternek a közösségi médiában

A politikai elemző szerint ő még akkor is „itt lesz”, amikor a jogászt „ejti” majd az ellenzéki nyilvánosság. Ezzel arra reagált, hogy Magyar – feltehetően – új ellenzéki párt megalapításába kezd.