Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
357,18 Ft
Euró
386,57 Ft
Font
454,40 Ft
Bitcoin
69,434 $

Csalás miatt folyik nyomozás az Exit Travel ellen, egy dühös ügyfél festékszóróval üzent a cégnek

Az Exit Travel dunaszerdahelyi irodájának ablakát dekorálta ki valaki egy egyértelmű üzenettel.

...svg content...Fotó: MTI/Komka Péter
Európa

Borbély Fanni

Szerkesztő

A Paraméter értesülései szerint a múlt hét folyamán vélhetően egy dühös ügyfél piros festékkel fújta le az Exit Travel utazási ügynökség dunaszerdahelyi irodájának ablakát: az egyik ablakra azt írta, „csalók”, míg a másikra azt, hogy „adjátok vissza a pénzünk!”.

A portál megkeresésére Zlatica Antalová kerületi rendőrszóvivő megosztotta, jelenleg is nyomoznak az utazási ügynökség ellen „csalási esetekkel kapcsolatos tevékenységének ügyében”, a nyomozást pedig most vette át a Nagyszombati Kerületi Rendőrség vizsgálótisztje, aki összesen 14 személy feljelentését vizsgálja. Soron kívül Donáth Anna megint kiakadt Magyar Péterre, nem tudja, ki ő valójában

A szóvivő azt is elárulta, hogy a feljelentések nyomán a sértettek közvetlen anyagi kárát előzetesen 160 ezer euróra becsülték, hozzátéve, hogy jelenleg olyan eljárásbeli műveletek elvégzése zajlik, melyek szükségesek az ügy feltárásához, valamint ahhoz, hogy mielőbb döntés születhessen.

Az ügy előzménye, hogy korábban a Dunaszerdahelyi Járási Rendőrkapitányság vizsgálótisztje csalás gyanújával indított nyomozást, melynek bár konkrét gyanúsítottja még nem volt, már akkor megállapításra került, hogy a kár mértéke alapján az elkövetőre akár 10 év börtön is várhat.

A portál megkereste a festékszórós üzenet kapcsán Takács Gábort, az Exit Travel Club ügyvezetőjét, ám ő nem kívánt nyilatkozni sem a cég ellen folyamatban lévő nyomozás, sem pedig a lefújt ablak kapcsán.

Kövér László elmondta, miért nagyon fontos az embereknek a Fideszre szavazniuk

Kövér László szerint ilyen súlyos kihívás előtt még nem állt Európa és Magyarország, ami egyúttal azt is jelenti, soha nem volt akkora tétje az uniós választásnak, mint most.