Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
360,07 Ft
Euró
390,68 Ft
Font
456,75 Ft
Bitcoin
57,109 $

Meggyilkolta 4 családtagját, majd megkéselt két rendőrt egy férfi New Yorkban

Egy tinédzser hívta fel a segélyhívót, majd az operátornak azt mondta, „unokatestvére megölte a családtagjait”.

Fotó: Depositphotos
Észak-Amerika

Borbély Fanni

Szerkesztő

Felfoghatatlan tragédiáról számolt be a New York Post: egy férfi Far Rockaway-i otthonukban meggyilkolta négy családtagját, majd megkéselt két rendőrt, mielőtt az egyenruhások vasárnap reggel agyonlőtték.

Jeffrey Maddrey, a New York-i rendőrség osztályvezetője a gyilkosság kapcsán tartott sajtótájékoztatón osztotta meg, hogy a rendőrök egy tizenéves lánytól kapták a segélyhívást, aki azt mondta, hogy unokatestvére „megölte a családtagjait” a Beach 22nd Street 467. szám alatti többlakásos társasházban vasárnap hajnali 5 óra 10 perc körül. Soron kívül Belső vizsgálat indult Monoki Lehel és Sebők Vilmos viselkedése miatt a Liverpool győzelme után

A hatóságok előzetes közlése szerint amikor a rendőrök megérkeztek a helyszínre, a férfi arcon ütötte az egyik rendőrt, egy másikat pedig nyakon csapott, miközben hátizsákokkal és csomagokkal a kezében megpróbálta elhagyni a helyszínt.

Maddery megosztotta:

„Ahogy a felhajtóhoz értek, egy férfit láttak kisétálni. Csomagokat cipelt. A rendőrök feltettek neki egy-két kérdést, a körülbelül 10 másodpercig tartó találkozás során azonban kést rántott a tisztjeinkre. Az egyik tisztet a nyakán/ mellkasán szúrta meg, a másik tisztet pedig fejbe ütötte.”

Végül egy veterán rendőr lőtte le a gyanúsítottat, aki a New York-i rendőrség szerint meghalt. Ezt követően azonban a rendőröknek meg kellett várniuk a tűzoltók kiérkezését, ugyanis a gyanúsított felgyújtotta a lakást, ami megakadályozta a hatóságokat abban, hogy behatoljanak a helyszínre.

A rendőrség közlése szerint egy kisgyermek az épületen kívül halt bele sérüléseibe, három másik áldozatot pedig bent találtak meg, akiket halálra késelt a gyanúsított. A sérült rendőröket kórházba szállították, források szerint pedig várhatóan felépülnek. A gyanúsítottat – akit a rendőrség a 39 éves Courtney Gordonként azonosított – kórházba szállították, majd halottnak nyilvánították.

Ismét probléma van az androidos Messengerrel, most a buborékok szálltak el

Sokan tapasztalják a Messenger problémáját, ami lehetetlenné teszi a chatfejek használatát Androidon.