Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
362,75 Ft
Euró
392,27 Ft
Font
458,04 Ft
Bitcoin
61,331 $

Meggyilkolta 4 családtagját, majd megkéselt két rendőrt egy férfi New Yorkban

Egy tinédzser hívta fel a segélyhívót, majd az operátornak azt mondta, „unokatestvére megölte a családtagjait”.

Fotó: Depositphotos
Észak-Amerika

Borbély Fanni

Szerkesztő

Felfoghatatlan tragédiáról számolt be a New York Post: egy férfi Far Rockaway-i otthonukban meggyilkolta négy családtagját, majd megkéselt két rendőrt, mielőtt az egyenruhások vasárnap reggel agyonlőtték.

Jeffrey Maddrey, a New York-i rendőrség osztályvezetője a gyilkosság kapcsán tartott sajtótájékoztatón osztotta meg, hogy a rendőrök egy tizenéves lánytól kapták a segélyhívást, aki azt mondta, hogy unokatestvére „megölte a családtagjait” a Beach 22nd Street 467. szám alatti többlakásos társasházban vasárnap hajnali 5 óra 10 perc körül. Soron kívül Fontos bejelentést tett a kormány a gyermekvédelemmel kapcsolatban

A hatóságok előzetes közlése szerint amikor a rendőrök megérkeztek a helyszínre, a férfi arcon ütötte az egyik rendőrt, egy másikat pedig nyakon csapott, miközben hátizsákokkal és csomagokkal a kezében megpróbálta elhagyni a helyszínt.

Maddery megosztotta:

„Ahogy a felhajtóhoz értek, egy férfit láttak kisétálni. Csomagokat cipelt. A rendőrök feltettek neki egy-két kérdést, a körülbelül 10 másodpercig tartó találkozás során azonban kést rántott a tisztjeinkre. Az egyik tisztet a nyakán/ mellkasán szúrta meg, a másik tisztet pedig fejbe ütötte.”

Végül egy veterán rendőr lőtte le a gyanúsítottat, aki a New York-i rendőrség szerint meghalt. Ezt követően azonban a rendőröknek meg kellett várniuk a tűzoltók kiérkezését, ugyanis a gyanúsított felgyújtotta a lakást, ami megakadályozta a hatóságokat abban, hogy behatoljanak a helyszínre.

A rendőrség közlése szerint egy kisgyermek az épületen kívül halt bele sérüléseibe, három másik áldozatot pedig bent találtak meg, akiket halálra késelt a gyanúsított. A sérült rendőröket kórházba szállították, források szerint pedig várhatóan felépülnek. A gyanúsítottat – akit a rendőrség a 39 éves Courtney Gordonként azonosított – kórházba szállították, majd halottnak nyilvánították.

Kiderült, hogyan érezheti magát a lemondása után Novák Katalin, aki üstökösként térhet vissza

Novák Katalin kiváló köztársasági elnök volt, de egy kegyelmi ügy megváltoztatta a karrierjét, ami azonban közel sem ért véget.

Csúnya pofonba futott bele az Atletico Madrid (videó)

Az Atletico Madrid egy igen csúnya pofonba futott bele a Bilbao otthonában a Copa del Rey-ben, ami fájdalmas estét hozott számukra.