Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
363,16 Ft
Euró
393,88 Ft
Font
459,58 Ft
Bitcoin
61,872 $

Egy budapesti benzinkúton, a kocsi hátsó ülésén jött világra egy kisbaba

Szerencsére semmilyen nehézség nem merült fel: a kis Bella gyorsan megszületett, és szinte azonnal felsírt.

Fotó: Unsplash A kép illusztráció.
Belföld

Koós Alexandra

Szerkesztő

Az Országos Mentőszolgálat a hivatalos közösségi médiás oldalán számolt be róla, hogy a benzinkúton, a kocsi hátsó ülésén jött világra egy kisbaba. A szülők kétéves gyermekükkel együtt Dunakesziről indultak útnak, miután a 25 év körüli kismamánál reggel elfolyt a magzatvíz.

Ám mint kiderült, a család mindössze egy budapesti benzinkútig jutott: egyik pillanatról a másikra felgyorsultak az események, és beindult a szülés. A családfő ezt követően félreállt és értesítette a mentőket. Soron kívül Donáth Anna Gyurcsány Ferencék plakátjairól: hányingerem van

„Mentésirányító bajtársunk azonnal riasztotta a legközelebbi esetkocsit és a koraszülött rohamkocsit, amik perceken belül a helyszínre értek. Tapasztalt mentőtiszt bajtársunk megvizsgálta az édesanyát, majd (helyesen) úgy döntött, hogy már nem mozgatják az asszonyt, és a kis személyautó hátsó ülésén, a csomagtartót felnyitva segítik világra a gyermeket”

– áll a Facebookon közzétett bejegyzésben.

Kiemelték, a kis Bella gyorsan megszületett, és szinte azonnal felsírt. Ezt követően helyszíni ellátásban részesítették az édesanyát és az újszülöttet is, majd stabil állapotban szállították őket kórházba.

„A mentésben résztvevőknek és a családnak gratulálunk, Bellának hosszú, boldog, egészséges életet kívánunk!”

– írták.

Szoboszlai visszatért, a 99. percben nyert a Liverpool

Szoboszlai Dominik visszatért a Liverpoolnál a sérülését követően, de egy több mint nehéz meccsen vannak túl a Nottingham Forest ellen az angol bajnokságban.