Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
358,97 Ft
Euró
388,58 Ft
Font
454,94 Ft
Bitcoin
51,644 $

Ezt a férfit keresi a rendőrség a Thököly úton történt gyilkosság miatt

Várhatóan hosszabb időre börtönbe kerülhet Dorák Gábor, akit jelenleg is nagy erőkkel keres a rendőrség gondatlanságból elkövetett emberölés miatt.

Fotó: Instagram/David Beckham
Bűnügy

Takács Petra

Szerkesztő

Mint arról korábban beszámoltunk, gyilkosság történt Erzsébetvárosban. Időközben egyre több részletre derült fény, és az is ki derült, hogy a Thököly úton egy kisvendéglő előtt előzetes szóváltást követően meglöktek egy férfit, aki az úttestre zuhant, majd elütötte az autó. Olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen elhunyt.

A gyanúsított egy 34 éves férfi, akit Dorák Gábornak hívnak, és jelenleg is szökésben van. Röviddel az általa elkövetett emberölés után elhagyta a helyszínt. Egyelőre nem tudni, hol tartózkodik, de aligha úszhatja meg a felelősségre vonást, mert a szökésben lévők közül szinte mindenki lebukik, ha nem is azonnal, vagy feladják magukat.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Nyomozó Főosztály Életvédelmi Osztálya kéri, hogy aki a felvételen látható Dorák Gábort felismeri, tartózkodási helyével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető, 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es, díjmentes segélyhívó számon – írja a police.hu

Harry Kane klasszis góljával nyerte meg a Lipcse elleni rangadót a Bayern München

Harry Kane a hosszabbításban döntötte el a 3 pont sorsát a Lipcse ellen Münchenben, ami apró sebtapasz lehet az elmúlt időszakra.