Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
370,63 Ft
Euró
393,49 Ft
Font
460,87 Ft
Bitcoin
62,854 $

Megállították az egyenruhások a részeg sofőrt, a borsodi férfi reflexből kapta elő a köteg húszezrest

Nem jött össze a megvesztegetés.

Fotó: Depositphotos
Bűnügy

Borbély Fanni

Szerkesztő

A Központi Nyomozó Főügyészség beszámolója szerint egy középkorú férfi 2024. február 23-án, éjszaka, ittas állapotban közlekedett autójával egy borsodi városban. Balszerencséjére azonban a rendőrök kiszúrták és megállították, majd megkérték, hogy szálljon ki az autóból és fújja meg a szondát.

Azonban a férfi többszöri felszólítás ellenére sem igazán akart kiszállni, majd amikor mégis sikerült neki, reflexből előkapott egy köteg készpénzt és egy 20.000 forint címletű bankjegyet szó nélkül odanyújtott az egyenruhások felé. Miután a rendőrök jelezték neki, hogy egy vesztegetésnek minősül, a férfi habozás nélkül előkapott további 200 ezer forint készpénzt.

A köteget aztán a legmagasabb rendfokozatú rendőr irányába nyújtotta azzal a céllal, hogy ne büntessék meg és ne kelljen megfújnia a szondát, majd a biztonság kedvéért rákérdezett: „ennyi elég lesz?”.

Utólag arra is fény derült, hogy a férfi többször volt már büntetve, jelenleg is büntetőeljárás hatálya alatt áll, továbbá az elmúlt 3 évben összesen 12 szándékos szabálysértést követett el, köztük 9 esetben közúti közlekedési szabályok kisebb fokú megsértése miatt állapították meg a felelősségét.

Dobrev Klára Magyar Péterről: a politikának nemcsak a celebkedésről kellene szólnia

A politikus többek között azt is elmondta, hogy mire számít az idei választáson, és hogy mit gondol a TISZA Párt alelnökéről.