Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
363,16 Ft
Euró
393,88 Ft
Font
459,58 Ft
Bitcoin
61,851 $

Óriási sikernek ígérkezik a Bob Marley-film

Kiderült, hogy még a legkritikusabb közönség is tombolt a Bob Marley-film díszbemutatóján.

Fotó: YouTube/Paramount Pictures
Kult

Takács Petra

Szerkesztő
TÉMÁK

A legkritikusabb közönség is tombolt a Bob Marley-film díszbemutatóján

A jamaicai Kingstonban mutatták be először a Bob Marley One Love című filmet, amely a reggae egyik úttörőjének életéről szól. Ziggy Marley, a zenész egyik fia, a film executive producere most nézte meg először közönséggel a produkciót, és nagyon elégedett volt az eredménnyel. Soron kívül Donáth Anna Gyurcsány Ferencék plakátjairól: hányingerem van

„A közönség úgy fogadta a filmet, ahogyan vártam – mesélte Ziggy a TV Jamaica reggeli műsorában. – Együtt lélegeztek a szereplőkkel, akkor nevettek, amikor mi is a film készítésekor, és akkor hatódtak meg, amikor kellett. A vetítés előtt kicsit szorongtam, mit fog szólni a legkritikusabb, mert a témában leginkább illetékes jamaikai közönség, de megnyugodtam, mert pont úgy fogadták a filmet, ahogyan szerettük volna.”

A Bob Marley One Love-ot igazán illusztris közönség előtt mutatták be. Meglepetésvendégként ott volt Meghan Markle és férje, Harry herceg, eljött Jamaica miniszterelnöke és a fél kormány is. (Bob Marley One Love – hazai bemutató: 2024. február 22.)

Ceglédi Zoltán keményen nekiment Magyar Péternek a közösségi médiában

A politikai elemző szerint ő még akkor is „itt lesz”, amikor a jogászt „ejti” majd az ellenzéki nyilvánosság. Ezzel arra reagált, hogy Magyar – feltehetően – új ellenzéki párt megalapításába kezd.