Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
365,20 Ft
Euró
394,99 Ft
Font
467,35 Ft
Bitcoin
68,333 $

Hiánypótló funkcióval bővül a BudapestGO applikáció

Ezentúl útvonaltervezés közben is egyszerű lesz a jegyérvényesítés az appban.

...svg content...Fotó: BKK
Belföld

Takács Petra

Szerkesztő
TÉMÁK

A BKK csütörtöki közleménye szerint új funkcióval bővül a Budapesti Közlekedési Központ népszerű alkalmazása, a BudapestGO: a „Jegyeim” ikon felkerült az útvonaltervezésben megjelenő térképre, így ha a felhasználó rákattint erre az ikonra, akkor a „Jegyeim” menü nyílik meg.

Amennyiben pedig az utazónak van jegye vagy bérlete, akkor ezeket egy kattintással előhívhatja és érvényesítheti, vagy bemutathatja az ellenőrnek, majd a „vissza” nyíl vagy a tervezés gomb megnyomásával folytathatja az útvonaltervezést. Soron kívül Magyar Péter súlyos hibát követett el az ATV-s kisétálásával?

Ha nincs jegye vagy bérlete, úgy szintén ebben a menüpontban lehetősége van a vásárlásra is. A közleményben a BKK jelezte, a jövőben további fejlesztésekkel is kedveskedik majd ügyfeleinek.

Hamarosan még részletesebb járatinformációkat (például elsőajtós felszállásra, kerékpárszállításra vagy díjtermékekre vonatkozóan) is jelez majd az alkalmazás, továbbá a forgalmi változások és a megállóhelyi menetrendek is még egyszerűbben és kényelmesebben lesznek követhetők.

Medgyessy szerint Magyar Pétertől már nem lesz elég az, amit eddig csinált Orbán Viktor ellen

Medgyessy Péter korábbi miniszterelnök szerint Magyar Péternek a Fidesz személyében egy nagyon nehéz és erős párttal kell szembenéznie a 2026-os választáson, ami egészen más kihívás, mint a baloldal.

Fotókon Szoboszlaiék nyilvános edzése az Európa-bajnokságról

Napok választják el a magyar válogatottat, hogy pályára lépjenek az Európa-bajnokságon, ami izgalmasnak ígérkezik.

Magyar Péter súlyos hibát követett el az ATV-s kisétálásával?

A Tisza Párt vezetője még mindig csak tanulja, milyen politikusnak lenni, és Medgyessy Péternek megvan a véleménye arról, amit az ATV-ben látott Magyar Pétertől.