Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
369,70 Ft
Euró
395,98 Ft
Font
468,80 Ft
Bitcoin
61,266 $

Berúgott, majd ellopott egy autót, mondván: „kocsikázni indult”

A kisteleki rendőrök befejezték a nyomozást egy baksi férfival szemben, aki önkényesen és ittas állapotban vitt el egy Opelt, mert „kocsikázni” akart.

...svg content...Fotó: police.hu
Belföld

Takács Petra

Szerkesztő

A rendőrségre 2021. június 30-án hajnalban érkezett bejelentés, hogy Ópusztaszer külterületén egy ingatlan elől ismeretlenek – a tulajdonos tudta nélkül – elvittek, egy ott leállított Opel típusú személygépkocsit.

Az egyenruhások a helyi polgárőrökkel együttműködve a forrónyomon üldözés eredményeként a helyszíntől több kilométerre elfogták, a láthatóan erősen ittas állapotban lévő sofőrt, aki a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható. Soron kívül Kunhalmi Ágnes: a Tisza Párt sikerét elsősorban az ellenzéki pártok marakodása táplálta

A feltételezett elkövetőt mintavételre előállították, majd gyanúsítottként kihallgatták. A 29 éves férfi tettét azzal indokolta, hogy csak vezetni szeretett volna.

A police.hu tájékoztatása szerint az eljárás iratait a Kisteleki Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Alosztály munkatársai megküldték vádemelési javaslattal, az illetékes ügyészség részére.