Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
369,70 Ft
Euró
395,98 Ft
Font
468,80 Ft
Bitcoin
61,266 $

Túszejtés Berlinben: megrohamozták a kommandósok az üzletet

A hajnali órákban vetettek véget a túszejtésnek Berlinben a kommandósok.

...svg content...Fotó: Unsplash/Claudio Schwarz
Európa

Takács Petra

Szerkesztő

A rendőrség különleges bevetési egysége (SEK) vetett véget egy túszejtésnek Berlinben kedd hajnalban. A német főváros Schöneberg nevű kerületében még hétfő kora este riasztották a rendőrséget egy régiségkereskedéshez. A bejelentés súlyos veszélyhelyzetre utalt, ezért rögtön a SEK-et mozgósították.

Az üzletbe egy fegyveres vetette be magát, hatalmába kerítve legkevesebb egy embert. A környéket lezárták, a hazatérő helyi lakosokat sem engedték otthonukba, egy szállodában helyezték el őket. Soron kívül Kunhalmi Ágnes: a Tisza Párt sikerét elsősorban az ellenzéki pártok marakodása táplálta

A túszejtésnek hajnali fél háromkor vetettek véget a kommandósok, megrohamozva az üzletet. Egy férfit sértetlenül kiszabadítottak. A túszejtő végzett magával. A művelet egy korábbi szakaszában egy nőt is kimenekítettek a „veszélyzónából” – közölte a rendőrség.

Közölték azt is, hogy amikor a helyszínre érkeztek, elfogtak egy férfit, akinél fegyvert találtak. Vizsgálják, hogy kapcsolatban volt-e a túszejtővel.

(MTI)