Dollár
419,19 Ft
Euró
406,17 Ft
Font
455,17 Ft
Bitcoin
19,040 $

Berki Mazsi megszólalt a temetést követően

Fotó: Instagram/Berki Renáta
not image

Takács Petra

2022. június 2. - 07:48

Látható módon Berki Krisztián felesége nagyon mélyen van jelenleg, és a gyermeke lehet az, aki kihúzza ebből az állapotból.

Lassan egy hónapja, hogy Berki Krisztián tragikus hirtelenséggel elhunyt, és továbbra sem tudni, hogy mi okozta a halálát. Hivatalos információk szerint kábítószergyanús anyagokat találtak a helyszínen, így a túladagolás vagy az öngyilkosság sem zárható ki

Soron kívül Szalagkorlátnak csapódott egy fiatalokkal teli kisbusz az M7-esen, elaludhatott a sofőr

Legalábbis addig, amíg nem adnak tájékoztatást az ügyben, mert a boncolás egy héttel a tragédia után megtörtént, és azóta minden bizonnyal az eredmények is elkészültek. Rengetegen kíváncsiak arra, hogy mi történhetett azon a tragikus estén, amikor Krisztián nem sokkal a születésnapja előtt örök álomra hajtotta a fejét.

Sokan búcsúztak el tőle a közösségi médián keresztül, és azok sem voltak kevesen, akik igen durva hozzászólásokat írtak róla vagy a halála kapcsán. Ezek a szavak csak még mélyebbre szúrhattak Mazsinak, aki a férjét, gyermeke édesapját vesztette el.

Vitray Tamás kórházba került

A temetésen több sztár is képviseltette magát, de a civilek közül is sokan voltak kíváncsiak az eseményre. A többség fehérben volt, ahogyan azt Mazsi kérte, aki egy ideje nem nyilatkozott a sajtónak.

Lapozó: 1 2

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.