Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
357,71 Ft
Euró
387,25 Ft
Font
454,93 Ft
Bitcoin
69,517 $

Befutott a Transformers One trailere

Idén ősszel debütál a várva várt animált film.

...svg content...Fotó: YouTube
Kult

Borbély Fanni

Szerkesztő
TÉMÁK

A régóta várt eredettörténet, mely bemutatja, hogyan váltak a Transformers-mítosz legikonikusabb karakterei, Orion Pax és D-16 harcostestvérekből Optimus fővezérré és Megatroná, egymás esküdt ellenségeivé, végre a nagyvásznonra is érkezik az ősszel debütáló Transformers One filmmel.

Chris Hemsworth és Brian Tyree Henry is csatlakozott a Transformers-univerzumhoz Optimus és Megatron szerepében. A csütörtökön debütált trailer egészen különlegesre sikeredett, hiszen a két színész jelent meg az első pillanatokban a képernyőn.

A Nagy Háború előtt játszódó filmben Orion Pax és D-16 alacsonyrangú hulladékkezelő munkásként dolgozik, ami Pax adatkezelői munkájához képest lefokozásnak tűnik. Paxhoz és D-16-hoz hamarosan csatlakozik B-127 (a jövőbeli ŰrDongó, Keegan-Michael Key hangján) és Elita-1 (Scarlett Johansson).

Feltűnik azonban egy ellenséges erő is, mely látszólag a „mecannibálok” felturbózott változata. A fentebb említett főszereplők mellett olyan színészek kölcsönözték hangjukat egy-egy karakterhez, mint Laurence Fishburne, Jon Hamm és Steve Buscemi. A film szeptember végén debütál a mozikban. Most pedig, íme a trailer:

Megtalálhatták az allergia ellenszerét, saját immunrendszerünk lehet a kulcs

Százmilliók küzdenek a kellemetlen tünetekkel, most két kutatócsoport is új eredményekkel kecsegtet.