Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
66,920 $

Baleset miatt mindkét irányban lezárták az M1-est Bicskénél, mentőhelikopter érkezett a helyszínre

Súlyos baleset történt mindkét oldalon.

...svg content...Fotó: Facebook/Országos Mentőszolgálat
Baleset

Borbély Fanni

Szerkesztő

A katasztrófavédelem tájékoztatása szerint hat gépkocsi érintett abban a balesetben, mely az M1-es autópálya 36-os és 37-es kilométerszelvénye között, Bicske térségében, a Budapest felé vezető oldalon történt.

A járművekben összesen tíz ember utazott. A bicskei önkormányzati és az önkéntes tűzoltók, valamint a társhatóságok járművei mellett egy mentőhelikopter is érkezett a helyszínre. A beavatkozás idejére mindkét irányban lezárták az érintett útszakaszt. Soron kívül Keményen szembesítette Vitézy Karácsonyt a budapesti kukahelyzettel

Eközben az Útinform arról tájékoztatott, hogy súlyos baleset történt az M1-es autópályán, ami miatt a 36-os km-nél mindkét irányba megállították a forgalmat.

A Hegyeshalom felé vezető oldalon a torlódás meghaladta a 7 kilométert, Budapest felé pedig a 4 kilométert. Aki teheti, az 1-es főúton kerülhet, de már ott is erős forgalomra, torlódásra kell számítani.

Frissítés:

Az MTI információi szerint az M1-es autópálya egyik oldalán elütöttek egy embert, aki ettől átrepült az autópálya másik oldalára, ahol aztán újra elgázolták.

Szentkirályi Gyurcsányról és Karácsonyról: rémálom mind a két ember

Rémálomnak nevezte Szentkirályi Alexandra Gyurcsány Ferencet és Karácsony Gergelyt, akik közül csak egyvalaki vezetheti Budapestet.