Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
363,16 Ft
Euró
393,88 Ft
Font
459,58 Ft
Bitcoin
61,872 $

Azt hitték, valaki elrabolta a kisbabájukat, holott a kicsi végig a kocsiban volt

Az édesapa korábban az alabamai Parrish városában látogatta meg egyik barátját, ezután veszett nyoma a járműnek és a gyermeknek is.

Fotó: Unsplash
Észak-Amerika

Koós Alexandra

Szerkesztő

A Mirror írta meg, miszerint a 9 hónapos Harlow Darby Freeman eltűnését július 10-én jelentették be, attól tartva, hogy esetleg elrabolták a kicsit. A rendőrség keresni kezdte, 14 óra múlva pedig a házaspár kocsijában találtak rá, szerencsére épen és egészségesen.

Mint kiderült, az édesapa korábban az alabamai Parrish városában látogatta meg egyik barátját, de miután kiszállt az autóból, elfelejtette behúzni a kéziféket. Emiatt a jármű begurult egy közeli erdőbe, legalábbis a hatóságok ezt gyanítják. Soron kívül Donáth Anna Gyurcsány Ferencék plakátjairól: hányingerem van

Felmerült, hogy esetleg ellopták a kocsit, és így kerülhetett az erdőbe, bár nincs rá semmilyen bizonyíték, hogy valóban ez történt volna. A rendőrök úgy vélik, az előbbi felvetés, vagyis az édesapa feledékenysége közelebb állhat az igazsághoz.

Ezt követően adódott a kérdés, a kicsi hogyan élt túl 14 órát az autóban, de a válasz egyszerű volt: egy korábbi incidens miatt betört az egyik hátsó ablak, így szabadon áramolhatott a levegő, ráadásul a nap sem érte őt közvetlenül.

Harlowt a megtalálása után azonnal kórházba szállították, ahol alaposan megvizsgálták. Ez alapján kiderült, hogy kissé kiszáradt, de szerencsére semmi komoly baja nem történt, így hamarosan hazatérhetett a szüleivel.

Szoboszlai visszatért, a 99. percben nyert a Liverpool

Szoboszlai Dominik visszatért a Liverpoolnál a sérülését követően, de egy több mint nehéz meccsen vannak túl a Nottingham Forest ellen az angol bajnokságban.