Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
66,964 $

Óriási lángok csaptak fel Hongkongban, többen életüket vesztették

Újabb halálos tűz csapott le Hongkongban, ezúttal a hongkongi Kowloonban, ahol többen életüket vesztették.

...svg content...Fotó: Unsplash/Priyanka Neve
Ázsia

Hujber Dávid

Szerkesztő

Hongkong egyik központi kerületében ütött ki a tűz egy lakóházban, mely többek között a reggeli csúcsforgalmat is megzavarta. A nem mindennapi incidensben eddig legkevesebb öt ember vesztette életét, és több mint egy tucatnyi sérültről tudni, így lehetséges, hogy tovább növekedhet az áldozatok száma.

Többen törölközőket lobogtattak az ablakokon keresztül, hogy segítséget kapjanak a tűzoltóktól. A CNA azt írja, egy edzőteremben keletkezett a tűz, de annak pontos oka egyelőre nem ismert. A tűz miatt több környező utat is le kellett zárniuk a hatóságoknak, mialatt folytatódott a mentés. Soron kívül A Ferencváros elmondta a véleményét a hirtelen távozott Sztankovicsról

Egy órával azután, hogy riasztották a tűzoltókat, eloltották a lángokat. Félő volt, hogy a tűz óriási pusztítást végezhet, mert egy sűrűn lakott területről van szó, ahol egymást követik az épületek, a lakóházak. A kórházi jelentések alapján a sérültek közül legalább hatan súlyos állapotban vannak, és egy személy állapota válságos.

Szentkirályi Gyurcsányról és Karácsonyról: rémálom mind a két ember

Rémálomnak nevezte Szentkirályi Alexandra Gyurcsány Ferencet és Karácsony Gergelyt, akik közül csak egyvalaki vezetheti Budapestet.

Már tudni, milyen edzőt keres a Ferencváros Sztankovics helyére

Sztankovics hirtelen távozása miatt a Ferencváros nehezebb helyzetbe került, de van kikből meríteniük, és lehetséges, egy sokkal nagyobb név ül majd a kispadon.