Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
371,10 Ft
Euró
394,40 Ft
Font
462,15 Ft
Bitcoin
63,660 $

Áprilisi tréfának indult, ám sokan beleszerettek a Nothing mikro-telefonjába

A cég csak poénnak szánta az összezsugorított telefont, ám többen komolyan is bejelentkeztek érte.

Fotó: X/Nothing
Mobil

Takács Petra

Szerkesztő
TÉMÁK

A Carl Pei által vezetett Nothing csapata nem várt lelkesedést váltott ki a felhasználókból áprilisi tréfájával, amikor bemutatták a “Nothing Phone (2a) Micro” nevű kompakt okostelefon-koncepciót. Bár a Nothing Phone (2a) Micro bemutatása csak egy laza tréfa volt, valódi érdeklődést váltott ki a felhasználók körében, akik egyre nagyobb számban vágynak a valóban kompakt formájú eszközök visszatérésére.

Miközben ugyanis a készülékek mérete folyamatosan növekszik, egy elkötelezett rajongói tábor továbbra is a zsebben hordható és ergonomikusabb mobiltelefon-élmény gondolata mellett kampányol. A “Micro” koncepció pedig épp az egyre nagyobb okostelefonok trendjére játszik rá, és egy olyan készülék játékos, mégis izgalmas vízióját mutatja be, amely kényelmesen elférne a tenyérben. Soron kívül Élőben közvetíti a tv a Manchester-City-Real Madrid Bajnokok Ligája visszavágót

Bár a Nothing Phone (2a) Micro csak egy áprilisi tréfa volt, a felhasználók pozitív reakciója rávilágít egy kiaknázatlan piaci szegmensre, amely a jelenlegi óriás okostelefonok helyett egy kompaktabb alternatívára vágyik.

Mbappé büszke arra, hogy kiütötték a Barcelonát a Bajnokok Ligájából

A PSG csatára nagyon is büszke arra, hogy kiejtették a Bajnokok Ligájából a Barcelonát kedd este idegenben.