Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
368,71 Ft
Euró
396,21 Ft
Font
468,86 Ft
Bitcoin
65,314 $

Apa és fia túrázni indultak, soha nem értek haza

Nagyszabású keresés indult, melynek során megtalálták a férfi és a gyermek holttestét.

...svg content...Fotó: Unsplash/Sebastian Unrau
Külföld

Borbély Fanni

Szerkesztő
TÉMÁK

Sajtóértesülések szerint a 49 éves Tom Parrynek és a 12 éves Richie-nek szerdán kellett volna visszatérnie cheshire-i otthonukba, miután meglátogatták Glen Nevist és Glencoe-t. Autójukat a Glencoe-i Three Sisters parkolójában találták meg, ahonnan előző nap megálltak a hegyi túrára.

A skót rendőrség csütörtökön frissített közleményében osztotta meg, hogy szerda este nagyszabású keresést indítottak az eltűnt apa és fia után, melynek során két holttestre bukkantak a környéken. A rendőrség szóvivője elárulta, hivatalosan még nem sikerült azonosítani őket, ugyanakkor biztosak abban, hogy az eltűnt apát és fiát találták meg. Soron kívül Gyorsabbá és egyszerűbbé válik a C-kategóriás jogosítványok megszerzése

A Sky News jelentése szerint haláluk körülményeinek kivizsgálása érdekében nyomozás indult, noha a rendőrség szóvivője szerint nem találtak „nyilvánvalóan gyanús körülményekre” utaló nyomokat. Egyelőre tehát nem tudni, hogyan vesztették életüket a túra során.

Rossi szerint Gündogan egyértelműen szabálytalan volt, dühös a játékvezetőre

Minden Marco Rossi arcára volt írva, aki szerint a nap leggyengébb teljesítményét a játékvezető nyújtotta.

Listán azok a repülőutak, ahol a legnagyobb eséllyel kell turbulenciával számolni

A 2023-as utazási adatokat elemezve állapították meg, várhatóan melyek lesznek idén azok a repülőutak, ahol nagy eséllyel tapasztalhatnak az utasok turbulenciát.