Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
363,16 Ft
Euró
393,88 Ft
Font
459,58 Ft
Bitcoin
61,897 $

Problémák merültek fel az American Airlines járatának landolásánál, 6 ember megsérült

5 légiutas-kísérő és egy utas sérült meg a problémás landolás következtében.

Fotó: Depositphotos
Külföld

Borbély Fanni

Szerkesztő
TÉMÁK

A New York Post értesülései szerint az American Airlines egyik járatán összesen 6 ember megsérült, miután a gép „kemény landolást” hajtott végre a hawaii Mauin található Kahului repülőtéren. Az NBC Newsnak nem sokkal később a légitársaság is megerősítette, egy utas és 5 légiutas-kísérő szenvedett kisebb sérüléseket a landolás miatt, őket mind kórházba szállították.

Az American Airlines 271-es járata a Los Angeles-i nemzetközi repülőtérről szállt fel, majd helyi idő szerint nem sokkal délután 2 óra után landolt Mauin. A légitársaság hivatalos közlése szerint az incidens idején a fedélzeten 167 utas és a személyzet 7 tagja tartózkodott, a leszálláskor pedig „probléma lépett fel”. Soron kívül Megdőlt az országos és fővárosi hajnali melegrekord pénteken

A Maui Rendőrség beszámolója szerint a hatóságok 14:21-kor reagáltak egy diszpécseri hívásra, a repülőgép pedig végül saját erejéből gurult a kapuhoz, ahol az utasok „rendben kiszálltak”. Az incidens nyomán azonban a repülőgépet ezután kivonták a forgalomból, hogy átvizsgálják. A FlightAware járatkövető weboldal adatai szerint az American Airlines 271-es járata eredetileg 12:47-kor érkezett volna a Maui repülőtérre, de közel 79 percet késett.

Sokk Debrecenben, elhozta a 3 pontot a Mezőkövesd Dzsudzsákéktól

A kiesés elől menekülő Mezőkövesd váratlanul elhozta a 3 pontot a Debrecen otthonából az OTP Bank Liga aktuális fordulójában.