Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
363,16 Ft
Euró
393,88 Ft
Font
459,58 Ft
Bitcoin
61,851 $

Törvényes gyámság alá kerül Alain Delon

A 88 éves Alain Delont törvényes gyámság alá helyezte egy bíróság, így a színész mostantól csak harmadik félen keresztül intézhet egyes hivatalos ügyeket, például ingatlaneladást.

Cannes, 2019. május 19. Alain Delon francia színészlegenda, a 72. Cannes-i Nemzetközi Filmfesztivál Arany Pálma-életmûdíjának várományosa a fesztiválon tartott fotózáson 2019. május 19-én, a díjátadó napján. MTI/EPA/Ian Langsdon
Európa

Takács Petra

Szerkesztő
TÉMÁK

Előzmény:

 

A francia BFMTV információi szerint egy gyámügyi bíró törvényes gyámság alá helyezte a 88 éves Alain Delont, akinek egy gyámot is kirendeltek. Ez annyit tesz, hogy bár a színész továbbra is önellátónak minősül, egyes ügyeit csak harmadik félen keresztül intézheti. A lap szerint Delon orvosi ellátásában és orvosainak kiválasztásában kell segédkeznie a gyámnak.

A döntést reggel a színész családja jelentette be, Frank Berton, a lányának, Anouchkának az ügyvédje azt mondta, „nagyon örülnek a döntésnek”, míg a volt élettársa, Hiromi Rollin ügyvédje is „nagyszerű döntésről” beszélt: „Így egy harmadik fél segíthet Delon úrnak az orvosi ellátásban. A bíró szükségesnek érezte, hogy a Delon-gyermekek ne folyhassanak bele apjuk ellátásába.” Soron kívül Donáth Anna Gyurcsány Ferencék plakátjairól: hányingerem van

Anthony Delon, Alain Delon fia így kommentálta a döntést: „Ha ezzel végre egyenesbe kerülhetnek a dolgok és végre nem ügyvédeknek kell kitárgyalniuk édesapám betegségét anélkül, hogy egyáltalán belenéznének az aktáiba, akkor ez egy jó dolog. Egyszer és mindenkorra vége lesz ennek a gyógyászati mizériának.” A színész lányának ügyvédje már korábban benyújtott egy gyámsági kérelmet, azt azonban még elutasították, a pár napja benyújtott, újabb kérelem azonban sikeresnek bizonyult.

Ceglédi Zoltán keményen nekiment Magyar Péternek a közösségi médiában

A politikai elemző szerint ő még akkor is „itt lesz”, amikor a jogászt „ejti” majd az ellenzéki nyilvánosság. Ezzel arra reagált, hogy Magyar – feltehetően – új ellenzéki párt megalapításába kezd.