Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
358,50 Ft
Euró
390,19 Ft
Font
463,02 Ft
Bitcoin
66,961 $

Agyrázkódással kórházba szállították III. Károly király húgát, Anna hercegnőt

Baleset érte a hercegnőt, egyelőre kevés információ áll rendelkezésre a balesetről.

...svg content...Fotó: MTI/EPA/Neil Hall
Külföld
Author image

Borbély Fanni

Szerkesztő

A Buckingham-palota közlése szerint Anna hercegnő „kisebb sérüléseket és agyrázkódást” szenvedett egy vasárnap esti incidens után. Úgy tudni, hogy a mentőszolgálatot vasárnap hívták a Gatcombe Park birtokon történt incidens helyszínére, hogy ellássák a sérüléseket, melyeket feltételezhetően egy lórúgás okozott.

Az olimpiai érmes lovas, 73 éves hercegnőt sajtóértesülések szerint a Southmead kórházba szállították kezelésre, ahol várhatóan a hét végéig marad. A palota hétfőn kiadott közleményében azt írta: Soron kívül Elképesztő motoros tömeg jelent meg a felrúgott kisfiú lakhelyén Jászberényben

„A királyi hercegnő kisebb sérüléseket és agyrázkódást szenvedett a Gatcombe Park birtokon tegnap este történt incidenst követően. Elővigyázatosságból a bristoli Southmead kórházban marad megfigyelés céljából, és várhatóan teljesen és gyorsan felépül.”

A palota később megerősítette, a hercegnő „jól gyógyul”. Az orvosok azt javasolták, hogy a jövő hétre halassza el hivatalos teendőit, amibe beletartozik a hét végére tervezett kanadai út is.

Csatlakozz a Liner.hu szerkesztői csapatához!

A hercegnő nem tud részt venni a holnapi állami banketten sem, amelyet a király a japán császár, Naruhito tiszteletére rendez, aki feleségével, Maszako császárnéval együtt látogat az Egyesült Királyságba. Rishi Sunak miniszterelnök az X-en közzétett bejegyzésében kívánt „mielőbbi felépülést” a hercegnőnek.