Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
363,16 Ft
Euró
393,88 Ft
Font
459,58 Ft
Bitcoin
61,820 $

Ablakon kidobott pénz lehet a hétvégi autómosás

Szaharai porral keveredő csapadék érkezik a hétvégén.

Fotó: Unsplash/Zulfahmi Khani
Belföld

Kiss László

Szerkesztő
TÉMÁK

A Földközi-tenger térségéből egy mediterrán légörvény hatására enyhe és nedves légtömeg áramlik be Magyarország fölé, ami az Időkép tájékoztatása szerint az ország több pontján is heves esőzéseket, zivatarokat okozhat.

Ami ennél problémásabb, hogy a csapadékfelhők szaharai port is tartalmaznak, amely a légkörből kimosódva sáros esőt okozhat. Ahogyan a HungaroMet Facebook-oldala írja: „A ciklon áramlási rendszere „porszívózott” kicsit, így jelenleg is megfigyelhető már a por a légkörben. A por találkozni fog a csapadékkal is, így a kocsikon, tereptárgyakon megfigyelhető lesz, ahogy kimosódik a por a légkörből. Soron kívül Donáth Anna Gyurcsány Ferencék plakátjairól: hányingerem van

Az Időkép szerint a hétvégi autómosás egyáltalán nem ajánlott, ám aki jót akar magának, az még hétfőn is kerülje ezt a tevékenységet, ugyanis a számítások szerint még ekkor is előfordulhatnak szaharai porral kevert esőzések.

Szoboszlai visszatért, a 99. percben nyert a Liverpool

Szoboszlai Dominik visszatért a Liverpoolnál a sérülését követően, de egy több mint nehéz meccsen vannak túl a Nottingham Forest ellen az angol bajnokságban.

Donáth Anna Gyurcsány Ferencék plakátjairól: hányingerem van

A Demokratikus Koalíció „Isten? Haza? Pedofília!” felirattal és Orbán Viktor arcképével indított plakátkampányt, amelyről a Momentum elnöke is elmondta a véleményét.