Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
363,16 Ft
Euró
393,88 Ft
Font
459,58 Ft
Bitcoin
61,820 $

A rendőrség közölte, nem történt túszejtés a budapesti középiskolában

A korábbi hírekkel ellentétben nem történt túszejtés az ügyben érintett budapesti középiskolában, ahol rendőrségi intézkedésre volt szükség.

Fotó: police.hu
Bűnügy

Takács Petra

Szerkesztő

Korábban arról lehetett hallani, hogy egy fiatal tanuló túszt ejtett egy XII. kerületi középiskolában. Erre reagált most a rendőrség hivatalos formában, megerősítvén azt is, hogy előállították az intézmény egyik tanulóját. Egy 18 éves fiú a tanári szobából néhány percen keresztül nem engedte ki az iskola egyik pedagógusát.

A gyanúsított személy azt kifogásolta, hogy szerinte a tanár telefonjával a hozzájárulása nélkül rögzítette a beszélgetésüket. A diákot végül a rendőrök személyi szabadság megsértése bűntett megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki. A fiú beismerte az általa elkövetett bűncselekményt, majd ezt követően a nyomozók kutatást tartották a lakásán, ahol bűncselekményre utaló eszközt nem találtak.

Az eset összes körülményének feltárása a folyamatban lévő büntetőeljárás feladata, a gyanúsított szabadlábon védekezhet. Ahogy a rendőrség a közlemény címében fogalmaz, „nem történt túszejtés.”

Sokk Debrecenben, elhozta a 3 pontot a Mezőkövesd Dzsudzsákéktól

A kiesés elől menekülő Mezőkövesd váratlanul elhozta a 3 pontot a Debrecen otthonából az OTP Bank Liga aktuális fordulójában.