Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
362,80 Ft
Euró
393,55 Ft
Font
467,47 Ft
Bitcoin
64,339 $

A nyílt utcán lőttek le egy 11 éves fiút Philadelphiában, esélye sem volt

Olyan súlyos sérüléseket szenvedett a fiatal fiú, hogy már nem lehetett megmenteni az életét. Mellette egy 14 éves fiút sebesítettek meg a lövések.

...svg content...Fotó: Illusztráció: Pixabay
Külföld
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

A CBS jelentése szerint a rendőrség arról adott tájékoztatást, hogy egy 11 éves fiú meghalt, míg egy 14 éves fiú megsérült, amikor pénteken valaki lövöldözni kezdett Philadelphiában, az Oxford Circle negyedben.

Mindketten kerékpároztak, amikor rájuk lőttek, körülbelül 17 óra 30 perc lehetett a lövések eldördülésekor. A rendőrségi tájékoztatás szerint a 11 éves fiút nyakon találta a golyó, és noha kórházba szállították, nem sokkal 7 óra előtt elhunyt. Soron kívül Gyurcsány Ferenc: Fiatalok, ne vegyetek kábítószert

A 14 éves fiút a jobb karján és bokáján találták el a golyók, az állapota jelenleg stabil. Egyelőre annyit tudni, hogy valaki ismeretlen okból lövéseket adott le a két fiúra, akik fel-le haladtak az utcán a kerékpárjukkal.

Hat főből álló észak-koreai határőrcsapat szökött át Kínába, szomorú beszámolókat tettek

A rendőrség megkezdte a tanúk kihallgatását, hogy személyleírást kapjanak a támadóról. Pillanatnyilag a szándék sem ismert, és senkit sem tartóztattak le az ügyben.

Vitézy Dávid várja Karácsony Gergely válaszát a hatalmas pénzjutalmakról

Vitézy Dávid elárulta, mennyit keres a a MÁV Start és a Volánbusz közös gazdasági vezetője, aki szintén szép summát kapott.