Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
363,45 Ft
Euró
392,56 Ft
Font
458,62 Ft
Bitcoin
61,048 $

A mobilok után PC-n is elérhetővé válik a Samsung webböngészője

A Samsung Internet olyan, már piacon lévő sikeres böngészőkkel igyekszik majd felvenni a versenyt, mint a Chrome, a Mozilla Firefox, az Opera, vagy épp az Edge.

Fotó: Samsung
PC

Kiss László

Szerkesztő
TÉMÁK

A 9to5Google írása szerint a Samsung csendben elindította internetes böngészőjének Windows operációs rendszerre szánt változatát. A Samsung Internet nevet viselő böngésző már elérhető a Microsoft Store-ban és a hivatalos weboldalán.

Az újabb webes böngésző számos olyan fejlesztést és adatvédelmi funkciót kínál, amely igyekezne megkülönböztetni magát a versenytársaktól, így vonzóvá téve az újdonságot a felhasználók számára. Soron kívül Tavaszias időben rendezik a téli Balaton-átúszást

Az biztos, hogy a lépés vonzó lehet azok számára, akik már hozzászoktak a böngészőhöz, köszönhetően annak, hogy a márka összes Androidos készülékén alapértelmezettként van beépítve, így a böngészési adatok migrációja és szinkronizálása sokak számára megkönnyítené a hétköznapokat.

A Windows-os verzió ráadásul nagyon hasonlít a mobilon már megszokotthoz. Ismerős a felhasználói felület és a széles körű funkciók is rendelkezésre állnak, melyek közül az alábbiakat emelhetjük ki.

  • Biztonságos böngészés: a böngésző számos adatvédelmi és biztonsági funkciót tartalmaz, például a harmadik féltől származó cookie-kat blokkoló módot és integrált reklámblokkolót.
  • Kényelmes böngészés: A böngésző számos olyan funkciót kínál, amelyek növelik a böngészés kényelmét, például a szöveg és a betűméret beállításának lehetőségét, valamint a képernyőolvasó funkciót.
  • Zökkenőmentes böngészés: A böngésző Windowsra van optimalizálva, és zökkenőmentes böngészési élményt nyújt még az alacsony teljesítményű eszközökön is.

Egyelőre rejtély, hogy a Samsung miért gondolta úgy, hogy mindenképpen meg kell jelenniük a PC-s webböngészők piacán, azonban egyes vélemények szerint a lépés csak a Galaxy S24 piacra kerülésekor és a készülék funkcióinak bemutatásakor nyer majd értelmet.