Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
66,861 $

A brit védelmi minisztérium szerint Fehéroroszország nem tervezi, hogy belép a háborúba

Legalábbis nagyon valószínűtlennek tartják jelen helyzetben.

...svg content...Szentpétervár, 2022. június 25. Vlagyimir Putyin orosz elnök (b) üdvözli Aljakszandr Lukasenka fehérorosz államfõt Szentpéterváron 2022. június 25-én. MTI/EPA/Szputnyik/Kreml/Pool/Mihail Mecel
Európa

Bense Róbert

Szerkesztő

A brit hírszerzés legutóbbi jelentésében a védelmi minisztérium közölte, hogy bár Oroszország fehérorosz területeket használt fel az invázió kezdetén, a fehérorosz erők korlátozott képességekkel rendelkeznek.

Éppen ezért elenyészőnek látják annak az esélyét, hogy megtámadják Ukrajnát. A jelentés nem véletlenül került mostanában napvilágra, ugyanis a fehéroroszok tegnap újabb hadgyakorlatokba kezdtek. Soron kívül Fico elleni merénylet: a rendőrség nem tartja kizártnak, hogy a merénylő nem magányos farkas volt

A csütörtökön indított rutinszerű gyakorlatokra a lengyel határ mentén található Breszt közelében, a főváros, Minszk környékén és az északkeleti Vityebszk régióban kerül sor – írta meg a The Guardian.

Fehéroroszország közölte, hogy a jövő szerdáig tartó katonai műveletek célja „az ellenség által ideiglenesen elfoglalt területek felszabadításának” és a határ menti régiók feletti ellenőrzés gyakorlása.

Bajnok a Manchester City, ismét lemaradt az aranyéremről az Arsenal

Az Arsenal közel lehetetlen helyzetből várhatta az angol bajnokság utolsó fordulóját, aminek a Manchester City volt a legnagyobb esélyese.