Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
66,981 $

A Konyhafőnök: szegény Rácz Jenő, Zé az őrületbe kergette, látnod kell (videó)

Rácz Jenő újra akcióba lendült, miközben Sárközi Ákos versenyzői azért küzdöttek, hogy bejussanak a középdöntőbe.

...svg content...Fotó: RTL Magyarország
TV

Hujber Dávid

Szerkesztő

A pénteki versenynap is lezajlott, aminek a végén ismét el kellett köszönni az egyik versenyzőtől. Imi és Gina közül került ki a legutóbbi kieső, végül a csinos lánynak mutattak ajtót, neki már nincs esélye a folytatásra.

A versenynap során Rácz Jenő ismét munkába állt, imád a konyhapult mögött lenni, a nehezítések ellenére is. Ilyenkor még inkább meg tudja mutatni a tudását, és általában varázslatos végeredmények születnek ezekből az órákból. Soron kívül Pünkösd: vasárnap és hétfőn is zárva lesznek az üzletek

Fördős Zé is beszállt, azonnal rendezkedni kezdett, nem tetszett neki, hogy nincs igazi rend. Gyorsan elmosogatott, rakosgatta az eszközöket, miközben Jenő igyekezett volna haladni a dolgaival.

Hajdú Péter meglepődött, amiket Berki Krisztiánról hallott

Jenő nem teljesen értette, hogy mit szeretne Zé, csak fogta a fejét, és ekkor már sejthettük, hogy nem lesz könnyű dolga. Szokásához híven be nem állt a sztár szája, amivel hosszú másodperceket vett el a kollégájától, aki a végén már csak nevetett ezen.

Lapozó: 1 2

Meglepő kijelentést tett Vitézy Dávid

Vitézy Dávid főpolgármester-jelölt egy friss interjúban kifejtette, hogy elvi szinten nem zárkózna el a Karácsony Gergellyel való együttműködéstől a június 9-i választás eredményétől függetlenül.