18+

A megtekinteni kívánt tartalom csak felnőtteknek ajánlott.

Elmúltál már 18 éves?

Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,59 Ft
Euró
401,33 Ft
Font
479,53 Ft
Bitcoin
62,812 $

Tíz év börtönt kaphat egy 88 éves férfi, amiért halálra késelte partnere lányát

A Fővárosi Fellebbviteli Főügyészség súlyosabb büntetés kiszabást indítványozta.

...svg content...Twenty20
Belföld
Author image

Kulcsár Péter

Szerkesztő

A Pest Megyei Főügyészség 2021 novemberében emberölés bűntette miatt emelt vádat a jelenleg 88 életévében járó férfi ellen – írta az ugyeszseg.hu.

A Budapest Környéki Törvényszék 2022. február 1. napján megtartott előkészítő ülésén a vádlott bűnösségét emberölés bűntettében megállapította, és vele szemben 10 év börtönbüntetést, és 10 év közügyektől eltiltást szabott ki azzal, hogy büntetése 2/3 részének kitöltését követő napon feltételes szabadságra bocsátható. Soron kívül Összefoglaló videón a Ferencváros Paks elleni váratlan veresége

A megállapított tényállás lényege szerint az elkövető élettársával Fóton lakott. 2021. január 8. napján az élettársa lányával szóváltásba keveredett, mert azt feltételezte róla, hogy bankszámlájáról pénzt tulajdonított el.

Ennek során egy 14 cm pengehosszúságú késsel többször megszúrta a sértettet, aki erősen vérzően a lakásból az utcára menekült és ott összeesett. A férfi a védekezésre képtelenné vált sértettet még háromszor mellkason szúrta, majd egy téglával ütlegelte a fejét. A vádlottat a további támadó magatartásában az utcán járókelők fékezték meg. A sértett az sérülések következtében a helyszínen elhunyt.

Az ítélet ellen az ügyész a sértettel szemben a kíméletlenül, erkölcsi fékektől mentesen, kitartó szándékkal fellépő férfival szemben – a 10 éves középmértéket meghaladó – súlyosabb tartamú szabadságvesztés kiszabásáért jelentett be fellebbezést, amelyet a Fővárosi Fellebbviteli Főügyészség fenntartott. A vádlott a másodfokú eljárás befejezését továbbra is letartóztatásban várja.

Kínai hackerek törhettek be az amerikai internetszolgáltatók rendszereibe

Amerikai internetszolgáltatók szupergyors hálózatait érte kibertámadás, mely során érzékeny adatokhoz férhettek hozzá a feltételezett kínai hackerek, derül ki a CNN jelentéséből.

Gázrobbanás történt egy 10 emeletes tapolcai társasház harmadik emeletén

Egy harmadik emeleti lakásban történt a gázrobbanás, ami miatt 198 embernek azonnal el kellett hagynia az épületet.

Kikapott a Ferencváros a Pakstól a NB1-ben, Böde is betalált

Először kapott ki a Fradi az NB1-ben, az előző szezon nagy riválisa tett keresztbe a címvédőnek, akik így is maradnak az élen.