Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
362,57 Ft
Euró
389,14 Ft
Font
455,01 Ft
Bitcoin
59,535 $

Ma dönt a kormány arról, meghosszabbítják-e a veszélyhelyzetet

Novák Katalin mai sajtótájékoztatója után elárulta, a mai nap folyamán hozzák meg a végső döntést arról, hogy október 4-ét követően is marad-e a veszélyhelyzet Magyarországon.

MTI/Máthé Zoltán
Belföld

Kulcsár Péter

Szerkesztő

Az ATV kérdésére a tárca nélküli miniszter elmondta, a veszélyhelyzet meghosszabbításáról a mai ülésén fog döntést hozni a kormány.

A parlament szeptember 20-án, hétfőn ül össze először az őszi ülésszakban. Ennek a koronavírus-járvány miatti veszélyhelyzet kapcsán van jelentősége. Soron kívül Némi csapadékra van kilátás pénteken, de akár 27 fok is lehet napközben

Az Országgyűlés ugyanis május 18-án 128 igen szavazattal, 58 ellenében, tartózkodás nélkül megszavazta a koronavírus-világjárvány elleni védekezésről szóló törvény módosítását – ennek értelmében a veszélyhelyzet a parlament őszi, első ülésnapját követő 15. napig tart – írta a lap.

A magas átoltottság mellett továbbra is kérdéses, miként határoznak a döntéshozók, így még nem tudni, hogy miként alakulhat a negyedik járványhullám lezárások és korlátozások szempontjából.

Agyonverte feleségét a volt kazahsztáni gazdasági miniszter, a gyilkosságról felvétel is készült

A férfi az egyik rokonának a tulajdonában lévő étterembe vitte feleségét, ahol a hajánál fogva rángatta, brutális módon ütlegelte és rugdosta, melynek következtében a nő a helyszínen életét vesztette.

Ez az öt csapat biztosan ott lesz a Bajnokok Ligájában

Miután a Borussia Dortmund parádés győzelmet aratott szerdán, eldőlt, mely csapatok indulhatnak a labdarúgó Bajnokok Ligája 2024/25-ös kiírásában.