Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
351,98 Ft
Euró
392,96 Ft
Font
468,72 Ft
Bitcoin
63,257 $

Totem: óriási megkönnyebbülés volt Szőke Zoltán távozása, ezt mondták róla

Szép lassan mindenki megszólal a témában, de az jól látszik, hogy eddig gyakorlatilag az összes érintett fél ugyanazt mondta.

...svg content...Fotó: Instagram/Totem TV2
TV
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Nagyon nehéz lehetett az élet a versenyzőknek a színésszel, sokat küzdöttek vele, mert nem voltak egy hullámhosszon. Igazán kemény szavak is elhangzottak, és jól látszott, hogy Zoli egyáltalán nem tudott beilleszkedni.

Többen is azt gondolták, hogy Zoli talán csak színészkedik, vagy mindenkinél jobbnak gondolja magát. Visszanézve a műsort, ő is láthatja, hogy miket beszéltek róla, amikor épp nem személyesen közölték vele a róla alkotott véleményeket. Soron kívül Szoboszlai Dominik ismét hazai pályán játszhat, élőben adja a tv

Ahogyan Baronits Gábor is fogalmazott, nyilván csúnyán hangzik az, ha azt mondják, megkönnyebbültek Zoli távozásával, „de tényleg nehéz volt vele együtt egy közösségben élni, az esték, a reggelek, mindig volt valami kis összetűzésünk, és nagyon rátette a csapatra ezt a rossz hangulatot.”

Totem: Völgyesi Gabinak ez már tényleg sok

Gábor szerint Zoli volt a felelős azért, hogy nem tudtak jól teljesíteni, és a második játékot el is veszítették. „Ahogy Zoli kiesett, felszabadultunk kicsit, mindenki mert önmag lenni. Amikor bejött Zoli, nem mertünk úgy beszélni egymással, mint ahogy egyébként.”

Lapozó: 1 2

Kiütéssel nyertek Szoboszlaiék Kerkezék ellen, és vezetik a bajnokságot

Szoboszlai Dominik és Kerkez Milos is kezdett a legutóbbi összecsapásukkor az angol bajnokság 5. fordulójában.

Beszédes fotók jelentek meg a szentendrei árvízről

Szentendrén sem kerülhette el az árvíz, ahol szintén felkészültek a szakemberek, és mindent megtettek, ami csak lehetséges.

Árokba rohant egy motoros Zala vármegyében, mentőhelikoptert is küldtek érte

Mentőhelikoptert is küldtek azért a motorosért, aki Zalabér és Bélbaltavár között szenvedett súlyos balesetet.