Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
351,98 Ft
Euró
392,96 Ft
Font
468,72 Ft
Bitcoin
63,327 $

Exatlon: Viktor azt mondja, nem fél, de Csepel szerint igenis fél a csapattársa

Viktor azt próbálja hangsúlyozni, hogy nem fél a párbajtól, de Csepel úgy látja, hogy ez nem teljesen így van.

...svg content...Fotó: Instagram/Kővári Viktor
Style
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Általában Viktor szokott a leginkább befeszülni, ha szóba kerül a párbaj, elsősorban azokon a heteken, amikor a fiúk vannak veszélyben. Most pontosan egy ilyen helyzet állt elő, és mivel a bajnokok hozták a tripla tét napját, komoly az előnyük.

Viktor Marci és Csepel társaságában beszélgetett, bár különösebben nem kell tartania attól, hogy párbajozni küldik, mert nem neki van a legrosszabb statisztikája, és nehéz elképzelni, hogy Bálint őt választaná Marci, vagy Csepel ellen. Soron kívül Szoboszlai Dominik ismét hazai pályán játszhat, élőben adja a tv

„Igazából jó sok végjátékon vagyok már túl, úgyhogy azt gondolom, amiket a múltban már meg tudtunk csinálni, hatalmas fordításokat, és amit már sajnos a bajnokok is meg tudtak csinálni több alkalommal, arra ma ugyanúgy képesek lehetünk mi is..” – mondta Viktor a beszélgetés ideje alatt.

„Bennem ez alapján nincsen félelem, és remélem, hogy bennetek sincs..” – tette hozzá Viktor a két csapattársa társaságában. „Én úgy éreztem, hogy tegnap is ott voltam fejben, szóval azt ma is átviszem a pályára, és le fogjuk hozni szerintem.” – fogalmazott Csepel.

Majdnem 4 000 komment született Gelencsér Timi egyik új TikTok videója alatt

„Szerintem mindhárman félünk, senki sem szeretne hármónk közül kiesni. Ugyanúgy szerintem Viktor is fél, ő már volt egyszer, átélte ezt a helyzetet, és tisztában van vele, hogy milyen érzés párbajozni.” – folytatta Csepel.

Harris kampánya belehúzott a költekezésbe, Trumpék eltörpülnek mellettük

Kamala Harris kampánya rengeteg pénzt költ, Donald Trump-hoz képest is.

Halálra gázolt egy motoros egy 75 éves nőt a Balatonnál

A 75 éves nő hibázott, ami az életébe került, olyan súlyosan megsérült, hogy már nem lehetett rajta segíteni.