Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
371,53 Ft
Euró
397,50 Ft
Font
470,04 Ft
Bitcoin
64,305 $

22 ember halt meg egy játéktermi tűzben Indiában, köztük gyerekekkel

Legkevesebb 22 ember haláláról tudni, akik egy indiai játéktermi tűzben vesztették életüket, rajtuk már nem lehetett segíteni.

...svg content...Fotó: EPA/CHIRAG CHOTALIYA
Ázsia

Takács Petra

Szerkesztő

Óriási tűz ütött ki India egyik játéktermében, melynek következtében legkevesebb 22 ember meghalt. A helyi média arról számolt be, hogy több áldozat kiskorú, így még nagyobb a tragédia, rajtuk sem tudtak már segíteni a mentők.

A nyugati Gujarat államban, Rajkotban csaptak fel a lángok, majd hatalmas füstöt lehetett látni az égbolton. A BBC azt írja, a tüzet sikerült megfékezni, és jelenleg kutatják a területet, de tartanak tőle, hogy újabb áldozatokra találnak a törmelékek között, köztük gyerekekkel. Egyelőre nincs pontos adat arról, hányan tartózkodtak odabent a tűz idején. Soron kívül Fegyveres őrizet mellett nézhette meg Orbán Viktor a még be nem mutatott Mercedeseket

Az összeégett holttestek azonosítása szintén nehézséget jelent, és jelenleg a tűz okát sem határozták meg. Egy speciális nyomozócsoport lendül akcióba, hogy kiderítsék, mi történt pontosan. India miniszterelnöke, Narendra Mod is megszólalt a tragédia után, és azt mondta, rendkívül elszomorítja, ami történt.