Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
369,47 Ft
Euró
396,94 Ft
Font
471,26 Ft
Bitcoin
66,874 $

20 ezreseket hamisított egy miskolci férfi, családtagjai költöttek is belőle

Egy másik férfi és a gyanúsított családtagjai is segítettek neki.

...svg content...Fotó: Depositphotos
Bűnügy

Takács Petra

Szerkesztő

A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság csütörtöki közleménye szerint 2024. április végén indult nyomozás az ügyben, miután több helyszínről hamis 20 ezer forintos bankjegyekről érkeztek bejelentések.

A gyanú szerint egy 37 éves miskolci férfi hamis 20.000 forintos bankjegyeket készített abból a célból, hogy azokat forgalomba hozza. A beváltásban egy 29 éves vajdácskai férfi és családtagjai segítettek, akik a hamis pénzzel főként sárospataki üzletekben, kisebb értékben különböző termékeket vásárolt. Soron kívül Rogán Antal soha nem akarna miniszterelnök lenni

A Sárospataki Rendőrkapitányság, és a Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság Felderítő Osztály, valamint a Közterületi Támogató Alosztály munkatársai 2024. május 29-e előtt eddig öt személyt fogtak el.

A rendőrök több helyszínen tartottak kutatást, ahol laptopot, elektromos adatokat, tintasugaras nyomtatót, fémszálakat, vízjeleket, festékeket, próbanyomtatásokat és 45 darab 20.000 forintos bankjegyet foglaltak le.

Az elkövetőket pénzhamisítás gyanújával hallgatták ki, majd a 37 éves és 29 éves férfit őrizetbe vették, és kezdeményezték a letartóztatásukat is.

Rogán Antal elárulta, miért nem szívlelték egymást Magyar Péterrel

Rogán Antal egy nagyon fontos pontra mutatott rá, arra, hogy Magyar Péter miért „fújt rá” annyira az évek alatt.