Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
66,920 $

130 km/óránál kapott durrdefektet Curtisék egyik csapatbusza

Curtis több mint hálás azért, hogy nem történt tragédia, miután a sofőr kiválóan reagált, így nem történt hatalmas baleset.

...svg content...Fotó: Curtis (Széki Attila) énekel a Majka & Curtis zenekar koncertjén az Egyetemisták és Főiskolások Országos Turisztikai Találkozóján (EFOTT) Sukorón 2021. augusztus 14-én. MTI/Vasvári Tamás
Relax

Szabó Kata

Szerkesztő

Curtis is járja a csapatával az országot, sokszor éjszaka is utaznak, aminek megvannak a maga veszélyei az utakon. Sajnos nem mindig rajtunk múlik egy baleset, sokszor kikerülhetetlen az incidens, akár mások, akár a technika meghibásodása miatt. Néha valóban az őrangyalok segítségére van szükségünk, hogy ne legyen nagyobb baj.

Curtis most elárulta, a vasárnap hajnal nem volt szokványos, mert történt egy kis baj az úton. Kiderült ugyanis, hogy a csapat egyik felét szállító busz 130 km/órás sebességnél durrdefektet kapott, és csak a turnémenedzser jelenlétének köszönhetik azt, hogy nem történt tragikus baleset a defektből.

„A mai hajnal nem egy szokványos hajnal volt… A zenekar két busszal járja az országot mindig minden helyszínre. A mai hajnalban a csapatunk egyik busza 130-nál durrdefektet kapott és csak a turné Managger jelenlétének köszönhetjük, hogy nem történt tragédia.” – írta a posztjában Curtis, aki nagyon hálás.

„A srácok most értek haza, és én sem tudtam eddig aludni, mert aggódtam értünk… Ők az én csapatom! Az én brigádom! Ezen a héten a második bulin vagyunk túl és ma este jön a harmadik!” – tette hozzá a posztjában a rapper, aki még mindig hatása alatt van a történteknek, de szerencsére nem történt nagy baj.

„Marcaliban koncertezünk ma 20:00-tól. Én labdarúgó mérkőzésen is részt veszek 15:00-től, ugyancsak a Maracali sportpályán! Köszönöm, hogy senkinek semmi baja nem történt Istenem. Vigyázzon mindenki magára az utakon és azonkívül is.”

Szentkirályi Gyurcsányról és Karácsonyról: rémálom mind a két ember

Rémálomnak nevezte Szentkirályi Alexandra Gyurcsány Ferencet és Karácsony Gergelyt, akik közül csak egyvalaki vezetheti Budapestet.