18+

A megtekinteni kívánt tartalom csak felnőtteknek ajánlott.

Elmúltál már 18 éves?

Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
369,36 Ft
Euró
393,06 Ft
Font
460,65 Ft
Bitcoin
63,456 $

Nyilvánosságra került egy videó, melyen egy 13 éves fiú közli a rendőrökkel, halálra késelte édesanyját

A fiú zavarba ejtő nyugalommal közölte a rendőrökkel, hogy halálra késelte saját édesanyját.

Fotó: Unsplash/Octavian Dan
Észak-Amerika

Borbély Fanni

Szerkesztő
TÉMÁK

Meghökkentő és zavarba ejtő felvételt tett közzé a floridai Hialeah város rendőrsége: a családi ház biztonsági kamerájának felvételén tisztán hallatszik, ahogy a 13 éves Derek Rosa végtelen nyugalommal közli a rendőrséggel, hogy meggyilkolta saját édesanyját:

„Felébredtem, felkaptam az egyik konyhakést, és bementem a szobájába… megöltem őt.” Soron kívül Rárepültek a magyarok az online értékpapírszámla-nyitásra

A kamera rögzítette a pillanatot, amikor a fiú telefonon beszélt a segélyhívóval, majd azt mondja az operátornak, hogy „meghalt, kisasszony”. Később a fiú megkérdezte az operátortól, hogy „látom a rendőröket, elmehetek?”, hozzátéve, hogy „csupa vér a kezem”. Az is hallatszik a felvételen, ahogy az operátor azt mondja a fiúnak:

„Nem, ne menjen el, ne menjen el.”

A 13 éves fiú október 12-én 46 késszúrással gyilkolta meg édesanyját, a 37 éves Irina Garciát. A kegyetlen gyilkosság után a fiú felhívta egy online barátját, és három fényképet küldött neki, köztük kettőt az anyjáról és egy szelfit magáról, amin véres a keze. Rosa ellen felnőttként emeltek vádat, s jelenleg a Metro West fogdában tartják fogva. A felkavaró felvételeket ezen a linken lehet megtekinteni.

Hidvéghi Balázs szerint Brüsszel egyre jobban fél Orbán Viktortól

Mint mondta, a brüsszeli történtek minden határon túlmennek és egyben jelzik, hogy félnek Orbán Viktortól és a szuverenista erők véleményétől.