Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
362,41 Ft
Euró
392,13 Ft
Font
457,86 Ft
Bitcoin
61,211 $

A lábtörése után újra lábra állt a 106 éves háborús veterán

A 106 éves egykori háborús veterán továbbra is kemény figura, két nappal a lábműtéte után már lábra is állt.

Fotó: Unsplash/Muhamad Reza Junianto
Európa

Takács Petra

Szerkesztő

A 106 éves olasz, Antonio Bragato évtizedekkel korábban a második világháborúban harcolt. Azon kevesek egyike, akik még mindig életben vannak, és jól emlékeznek azokra a bizonyos szörnyű időkre. Egyesek nehezen emlékeznek vissza az elmúlt napokra, órákra, többeket nem ismernek fel, de a háborús időkről bármit vissza tudnak mondani, azokat sosem feledik.

Az egykori olasz katona is sokat tudna beszélni a Föld történetének legsúlyosabb háborújáról, ami éveken át tartott. Nemrég lábtörést szenvedett, ám két nappal azután, hogy megműtötték, már újra lábra állt. Az ANSA azt írja, hogy az operációt Portogruaróban végezték el a háborús veteránon, aki hamarosan hazatérhet. Soron kívül Kiderült, mikortól lehet megvásárolni a magyar válogatott hazai meccseire a bérleteket

Ahogyan Stefano Saggin ortopédiai főorvos fogalmazott, ez alkalommal a természet erejével találkoztak, mind fizikai, mind orvosi szempontból. A katonai hős a kora ellenére is megőrizte a mozgékonyságát, és nem akarta feladni mindezt egy combcsonttörés miatt.

FELKAPOTT